Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Men's Health Heroji

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Najprodavaniji muški magazin na tržištu i jedan od najjačih planetarnih brendova namenjen muškarcima, Men's Health, u utorak, 19. novembra u večernjim časovima u prisustvu vrhunskih sportista i priznatih sponzora, organizovaće ...

Žurka kao i svaka druga, rekao bi neko, a zapravo je reč o nečemu potpuno drugačijem.

Uz koktel i razmenu mišljenja, planova, teških iskustava i lakih šala, gosti ove parade snage, odlučnosti i uspeha stajaće uspravno, pokazujući koliko su zadovoljni svojim životima.

Men's Health ovom prilikom nagrađuje ljude koji su svojim delima pomerili granice mogućeg. MH Heroje izabrao je MH stručni tim, a priznanja će im uručiti sponzori koji su podržali događaj: Lidl, Sportina, Rowenta, Jameson, Bambi, Telenor, OC Jahorina i Antonio Banderas parfemi.

Men's Health već šesnaest godina na našim prostorima širokoj publici predstavlja pomake i rezultate najnovijih naučnih istraživanja iz oblasti sporta, treninga, psihologije, biohemije, estetike i svega onoga što je toj ideji potrebno da postane naša stvarnost. Na ovom putu, brend Men's Health je sarađivao sa velikim brojem ljudi koji su svojim primerom pokazali da ništa nije nemoguće. Vremenom se oko njega oformio specifičan klub pobednika iz raznih sfera i unutar njega se svake godine dodeljuju posebna priznanja.

Software:Adobe Photoshop CS5.1 Windows Created: 2019:11:18 15:39:42
Izvor: Cosmopolitan

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader