Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Bez odlaska u salon: Uklonite dlačice kod kuće uz ovaj fenomenalan aparat

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Sjajan predlog.

Izvor: Shutterstock

Na depilacije nikako da se naviknete, one su vam suviše bolne i niste u stanju da čekate da izrastu koliko je potrebno da biste ih uklonili. A sa brijačem uvek neke nevolje: posekotine, ožiljci, dlačice rastu „kao iz vode“, na dodir grebete kao turpija... Ako niste probali FLAWLESS - sad je pravo vreme! Pogledajte OVDE o čemu se radi!

Flawlessje mala, ali izuzetno praktična i efikasna stvarčica za uklanjanje dlačica sa bilo kog dela tela. Liči na brijač, ali je daleko efikasniji i praktičniji, jer za njegovo korišćenje vam NIJE potrebna voda, sapun ili krema. Na vrhu se nalazi dvostrano oscilirajuće sečivo zahvaljujući kojem aparat daje rezultate bez crvenila i iritacija na koži. Možete da ga pomerate u svim pravcima, da skidate dlačice prelazeći gore-dole preko kože, a da se pritom ne povredite.

Možete da ga koristite svaki dan bez „straha“ da će se istrošiti. A danas je OVDEna specijalnom sniženju - možete ga poručiti i pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 1.690 din!

Izvor: Foto: Promo

Flawless body aparat radi na struju i puni se preko USB kabla koji dobijate u pakovanju. Za samo sat vremena spreman je za novu upotrebu.

Odgovara čak i najosteljivijoj koži, a pogodan je i za devojčice koje tek počinju da uklanjaju dlačice i koje samim tim rizikuju da se običnim brijačima povrede.

Ne zaboravite: danas je na specijalnom sniženju - možete ga poručiti OVDEili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od samo 1.690 din!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader