Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Kupite poklon bez izlaska iz kuće: Ogledalo koje morate imati

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Sjajan predlog.

Izvor: Foto: Promo

Iako smo uglavnom zatvoreni u kući, ima načina da obradujemo sebe i/ili druge. Kupite poklon BEZ IZLASKA IZ KUĆE i to poklon koji je koristan i muškarcima i ženama - superuveličavajuće ogledalo sa svetlom i drškom koja se savija - pogledajte OVDE!

Ovo ogledalo nije obično, već 10 puta praktičnije! Možete lako da ga prenesete gde vam zatreba, možete da ga rotirate u svim pravcima, uveličava čak 10 puta i ima LED svetlo koje po želji možete da uključite/isključite dok ga koristite. Zahvaljujući uveličavajućem svojstvu, moći ćete precizno da sredite obrve, nausnice, da lakše tretirate određene nedostatke. Muškarcima će to najviše značiti prilikom brijanja, a ženama tokom korekcija nausnica, obrva, tokom šminkanja.

Ono što ovo ogledalo čini još praktičnijim jeste fleksibilno postolje od metala koje se za željenu podlogu (na primer sto) fiksira vakuumom. Fleksibilnost postolja vam omogućuje da rotirate ogledalo u svim pravcima.

Poručite već danas OVDE ovo ogledalo po super sniženoj ceni od 1.490 rsd ili pozivom na 011/6 888 999 i očekujte ga za 1-3 dana na adresi.

Izvor: Foto: Promo

Izvor: Foto: Promo

Izvor: Foto: Promo

Ogledalo je dovoljno veliko da možete da ga korostite u kućnim uslovima za gorepomenute korekcije, ali i dovoljno malo da lako možete da ga ponesete sa sobom kada nekuda krenete. Prečnik ogledala je 25,5 cm.

Za rad LED svetla je neophodno prethodno ubaciti 3 x AAA baterije (NE dolaze u pakovanju).

Poručite već danas ovo ogledalo OVDE po super sniženoj ceni od 1.490 rsd ili pozivom na 011/6 888 999 i očekujte ga za 1-3 dana na adresi.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader