Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

3 razloga zbog kojih je kupovina cveća samoj sebi uvek dobra ideja

Autor Cosmopolitan.rs
Autor Cosmopolitan.rs

Pokušavajući da odgovorimo na pitanje vama, a i sebi, zbog čega žene, makar podsvesno odbijaju da kupe sebi cveće?

Izvor: Shutterstock

Lepota života u velikom gradu, a naročito ako govorimo o prestonici, ogleda se u tome što u svakom trenutku možete da priuštite sebi da kupite šta god poželite, a ovo se odnosi i na cveće. Sve što je potrebno uglavnom je da prošetate i odmah iza ugla vas čeka cvećara ili pijaca. Sve više dama dostavu doživljava romantičnijom, a u tom slučaju pogledajte šta vam to nudi "cvećara Beograd" .

Dostave cveća su u Beogradu uglavnom brze, pa u zavisnosti od toga šta želite, u roku od 24h dobijate na zadatu adresu svoju isporuku.

Šta vas onda sprečava da svakodnevno uživate u svežem cveću na svom stolu? Zapravo, većina žena odbija da sebe "časti" cvećem, smatrajući da bi to uvek trebalo da bude poklon od nekog "specijalnog".

Međutim, u duhu proleća i sve lepšeg vremena, izdvajamo vam tri razloga zbog kojih bi trebalo da ovo okorelo mišljenje promenite.

1. Cveće zaista čini da se osećamo srećnije.

Mnoga istraživanja su potvrdila da čak i mali buket na vašem stolu kod kuće ili u vašoj kancelariji zaista popravlja raspoloženje.Osim što čine da se osećate srećnije i samim tim eliminišu stres, buketi su izuzetno fotogenični.

2. Unećete prirodne mirise u svoj prostor.

Kvalitet vazduha u velikim gradovima uglavnom je nezadovoljavajuć. Pre nego što posegnete za mirišljavim štapićima ili veštačkom, tehnologijom osveživača prostora, mi vas ipak savetujemo da razmislite o lavandi, buketu prelepih lala ili mirisnom božuru.

3. Cveće je poklon sa kojim nikada nećete pogrešiti.

Kupovinom cveća za sebe, dragu prijateljicu, sestru, mamu, baku, rođaku, koleginicu ili čak nekog muškarca (ovo je sve veći trend!), definitivno nećete pogrešiti, jer aranžmani cveća, po svom dizajnu mogu da budu prava umetnička dela. Najbolji primer za ovo su možda aranžmani kojima modna industrija ulepšava svoje javne događaje.

Ovog leta odeća sa cvetnim printom će potvrđeno biti u trendu, međutim, to ne znači da bi cveće trebalo da se zadrži samo na garderobi.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader