Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Supernova optički internet – tvoj nevidljivi prijatelj sada vidno bolji

Autor Promo tekst
Autor Promo tekst

Internet kakav nam je potreban!

Izvor: Promo foto

Savremeno doba postalo je nezamislivo bez interneta, a značaj koji ima u svakodnevnom životu ljudi pokazao se tokom mera izolacije uvedenih usled epidemije korona virusa, kada je korišćenje interneta povećano čak pet puta! Neophodnost stabilne internet veze izjednačila se sa uslugama poput vode i struje bez kojih ne možemo da zamislimo današnju egzistenciju. I upravo zato internet je postao saveznik koji nam je pomogao da funkcionišemo baš kao i u normalnim okolnostima.

Internet je postao naš nevidljivi prijatelj koji nam je omogućio da nastavimo sa neometanim obavljanjem svakodnevnih obaveza – radili smo od kuće, surfovali smo, đaci su nastavu pratili online i što je najvažnije mogli smo da se informišemo u realnom vremenu. U trenucima predaha koristili smo društvene mreže, ali smo i gledali omiljene filmove i serije. Upravo tada, važno nam je bilo da imamo pouzdanu i stabilnu internet vezu kako bismo bez prekidanja uživali u programu koji volimo.

Kablovski operatori koji pružaju internet usluge morali su da se prilagode novim uslovima, a retki su uspeli da na adekvatan način odgovore na neočekivani izazov. Novonastala situacija i potrošnja interneta pokazale su sve prednosti optičke mreže Supernove čiji nam je pouzdan signal pomogao da naše domove bez problema pretvorimo u kancelarije, škole, vrtiće, ali i prostor za relaksaciju. Optika je ostavila u prošlosti spore download-e, „zamrzavanje“ videa ili seckanja signala tokom podkasta.

Supernova je obezbedila konstantnu brzinu optičkog interneta koja ide do neverovatnih hiljadu megabita po sekundi za download i više od sto megabita po sekundi za upload. Ove brojke zapravo pokazuju da svi ukućani mogu u isto vreme i na svoj način da koriste internet, a da jedni drugima nisu smetnja i prepreka. Navedene karakteristike za sada nemaju alternativu na tržištu internet usluga i predstavljaju veliki iskorak kada je u pitanju korišćenje interneta u 21. veku.

Ukoliko je do sada tvoj nevidljivi prijatelj bio nepredvidiv, to ne znači da je i nezamenljiv i upravo zato je pravi trenutak da se priključite na Supernova optičku mrežu.

Supernova optički internet
Izvor: youtube

Promo tekst

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader