Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Barcaffè&GO je dobar izgovor za moj trenutak

Autor Promo tekst
Autor Promo tekst

Za trenutke uživanja..

Izvor: Promo foto

Mnogo puta ste imali priliku da čujete, ali i da se uverite da sreću čine male stvari. Ponekad samo jedna reč ili poruka mogu da ulepšaju dan. Nekad su to druženja, igra sa kućnim ljubimcem, osmeh deteta, prvi cvet u bašti, kafa sa prijateljima, putovanja. Važno je da ove trenutke prepoznate i znate da uživate u njima.

I baš kad smo kod putovanja, kada ste u putu, obradujte sebe jednom od najomiljenijih espresso kafa ili espresso napitaka sa mlečnom kremom, kao što su capuccino, latte macchiato, kafa sa mlekom, cappuccino sa čokoladom i irish cappuccino. Svaki napitak iz portfolija Barcaffè&GO brenda će vas sasvim sigurno učiniti srećnim i povesti vas na neverovatno putovanje kroz brojne ukuse. Pripremljeni od sveže mlevenih zrna kafe sa notama meda, voćno-cvetnom aromom i ukusom čokolade, koje možete i dodatno začiniti cimetom ili posipom od vanile ili čokolade, Barcaffè&GO napici su nešto što ćete sigurno voleti i uvek im se vraćati.

Izvor: Promo foto

Ovako pripremljena kafa probudiće sva vaša čula, a poruka na čaši koju odaberete inspirisaće vas da pokrenete neke nove lepe trenutke uživanja. Nemojte zaboraviti da ih zabeležite i pošaljete putem zvaničnog sajta, jer možda baš vas čekaju interesantne nagrade, kao što su bežične slušalice i iPhone 11 Pro, 256 GB. Stvarajte svoje lepe trenutke.

Izvor: Katarina Mirković

Promo tekst

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader