Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Šta ne bi trebalo da napišete na svom Facebook profilu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Da li ste razmišljali o tome kakav utisak na frajere ostavlja vaš profil na Fejsu? Ako se trudite da delujete kao zanimljiva osoba, postarajte se da jednu rečenicu ipak izostavite...

A ta rečenica je: Volim da se zabavljam! Razlog za to je što gotovo svaka žena ima ovu naznaku u delu u kome piše o sebi i svojim interesovanjima. Do tog otkrića su došli profesori sa Univerziteta u San Dijegu, kada su pregledali profile 5.000 žena.

To što muškarci ugledaju ovu tvrdnju na profilima čak 90% žena, čini je krajnje beznačajnom! Na kraju krajeva, zar ne vole svi da se zabavljaju? Zašto bismo onda to posebno isticali! Žene koje nisu navele zabavu kao svoje interesovanje, obično su pisale da vole šoping, izlaske i putovanja, što u osnovi znači „zabava“, ali su ipak bile malo preciznije.

Ali one koje zaista ostavljaju utisak zanimljivih osoba, ipak, potpuno preskaču sva ta opšta mesta i među interesovanjima navode konkretne stvari, kao što su imena pisaca koje vole da čitaju ili naslovi omiljenh filmova, umesto prostog „volim knjige i filmove“.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader