Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Vikend preporuka: Stiv Harvi i Denen Milner – “Potpuno otvoreno i bez uvijanja”

Autor Vera Rakić
Autor Vera Rakić

U knjizi “Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac”, koja je odmah po objavljivanju dospela na prvo mesto liste bestselera New York Timesa, Stiv Harvi je milionima žena širom sveta objasnio šta muškarci zaista misle o ljubavi, ...

U svojoj novoj knjizi autor bestselera New York Timesa “Ponašaj se kao dama, razmišljaj kao muškarac” usredsređuje se na ono što muškarce motiviše, dajući ženama savete o tome kako da to znanje upotrebe da bi u vezama dobile ono što one žele, bilo da je to pomoć u kući, odgovarajuća pažnja u spavaćoj sobi, više novca na zajedničkom bankovnom računu ili iskren odgovor na teška pitanja, kao što su: Jesi li posvećen izgradnji naše zajedničke budućnosti? Da li te moj uspeh plaši? Jesi li me prevario?

U knjizi “Potpuno otvoreno i bez uvijanja: kako pronaći, zadržati i razumeti muškarca”, Stiv Harvi nam otkriva:

  •  Kako da od svog muškarca izvučete istinu
  •  Saveti za zabavljanje, po dekadama
  •  Kako prestati sa zvocanjem i postići sklad u kući

Na osnovu bogatog životnog iskustva i povratnih informacija koje su žene podelile s njim, Harvi vam nudi svoju mudrost u vezi s mnoštvom tema koje su danas značajne za oba pola, protkanu i ličnim anegdotama iz sopstvene porodične istorije. Uvek neposredan, često duhovit i neverovatno pronicljiv, kao medijska zvezda, komičar, filantrop i (na kraju krajeva) srećno oženjen muškarac, Stiv Harvi još jednom dokazuje da je kralj ljubavnih veza.

Više o knjizi saznajte na www.laguna.rs.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader