Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cosmo teme

Za vikend posetite Modni bazar unikata „Katapult”

Autor Vera Rakić
Autor Vera Rakić

Deseto, jubilarno izdanje Modnog bazara „Katapult” biće obeleženo 15. i 16. oktobra prodajnom izložbom unikatnog asesoara i garderobe u periodu od 10h -22h u glavnom holu tržnog centra Delta City

Ovaj jedinstven projekat ima za cilj da okupi i promoviše radove sto inovativnih, mladih i kreativnih ljudi u vidu prodajne izložbe, koja će ovog puta biti održana u najpoznatijem tržnom centru u Beogradu. Modni bazar „Katapult” kreativnim ljudima pružiće priliku da svoj rad predstave i promovišu u prostoru koji vikendom obiđe 50 000 ljudi.

Program ovogodišnjeg „Katapult-a” obuhvatiće oko stotinu odabranih izlagača. Biće prikazana  originalnija ponuda svakodnevnih predmeta, kao što su: broševi, rajfovi , torbice, šeširi, ogrlice, minđuše, naočare, narukvice, lampe, šolje, odeća, ukrasi i drugo. Pored modnog bazara, posetioci će biti u prilici da uživaju u modnoj reviji agencije „Fashion Glam R’n’R“, i pratećem DJ programu. Scenografija ovogodišnjeg „Katapult-a” osmišljena je u saradnji sa vodećom kompanijom za reciklažu „Recan”, kako bi posetiocima bilo ukazano na važnost očuvanja životne sredine i značaj upotrebe recikliranih materijala u procesu proizvodnje i individualnog stvaralaštva.

Ovim jedinstvenim dešavanjem u našem gradu, želimo široj javnosti da približimo stvaralačke tokove mlađe generacije i otkrijemo im jedan novi, maštovitiji svet, naspram preovlađujućeg sveta serijske proizvodnje odeće, obuće i asesoara. Ciljne grupe „Katapult” projekta jesu sve generacije zainteresovane za stvaralaštvo neafirmisanih umetnika, koji će ponuditi svoje proizvode po pristupačnim cenama.

Organizatori bazara pozivaju vas da im se 15. i 16. oktobra pridružite u malo drugačijoj kupovini, u glavnom holu Delta City-ja i upotpunite svoj stil nekim unikatnim komadom.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader