Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

Instagram pravila: Stvari koje ne smeš raditi ukoliko želiš više followera!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Želiš da budeš Instagram zvezda? Onda sledi mala pravila i ove sitnice nikako ne čini...

Ovo  je slobodna zemlja, u kojoj svako može da objavi šta god poželi na svojim društvenim profilima. Međutim, ako ne želiš da svojim pratiocima na Instagramu ideš na živce, ovo je nekoliko stvari koje treba da izbegavš

Previše hashtagova

Ideja hashtaga je da ljudi kategoriziraju svoje fotografije u određene kategorije, ali i da lakše pronađu slične fotografije ostalih korisnika. To ne uključuje 150 različitih hashtagova, od kojih pola nema nikakve veze s onim što je na slici. Prema tome, molimo  sve korisnike da se ubuduće suzdrže od takvih aktivnosti. Dovoljan je samo jedan pravi hashtag.

Slike hrane

Nemamo ništa protiv novih recepata ili nekih zanimljivih jela, koje nemamo priliku videti ili isprobati svaki dan. Međutim, mleko i žitarice definitivno nisu nešto što se treba slikati i objaviti na Instagramu. Svi ih imamo u kuhinji.

Samo selfie fotografije

Idi na svoj Instagram profil i prođi kroz svoje fotografije. Ako 70 i više posto tih fotografija uključuje tvoje identične selfieje, molimo te da obrišeš svoj profil i svima učiniš uslugu.

Komentarisanje

Uvek postoji ta jedna osoba koja voli komentariše baš svaku sliku...i to nekim šalama koje su samo njoj interesantne i smešne. Nadamo se da se nisi prepoznala u ovoj kategoriji. Ako jesi, žao nam je i želimo da se nečega setiš, pre nego idući put ostaviš prijateljici takav komentar ispod slike: to mogu videti i članovi njene porodice.

Izvor: Index Rouge

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader