Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

Instagram profili koji će vas ubediti da volite svoje (ne)savršeno telo

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Zato što treba da volite sve kilograme, ožiljke i nesavršenosti na sebi!

Voleti sebe i ne opterećivati se zbog sitnih mana je danas vrlo težak posao! Konstantno smo bombradovane savršenim fotografijama modela da je prosto teško sačuvati samopouzdanje i prigrliti sve te sitne nesavršenosti! Međutim, sledeći Instagram profili imaju za cilj da promovišu zdrav život i da volite svoje telo baš takvo (ne)savršeno kakvo jeste!

theashleygraham

Ešli Grejem je prvi plus sajz model koji je krasio meksički Cosmopolitan. Ova dama na svom Instagramu ponosno pokazuje koliko je zadovoljna i sreća u svojoj koži i da seksepil nema veze za zgodnim i savršenim telom. 

Izvor: Cosmopolitan

honorcurves

Ovaj Instagram profil ima za cilj da ohrabri devojke da vole svoje obline i budu ponosne na njih! #HonorMyCurve je divan profil jer pokazuje da nije lako uvek biti samopouzdan i ponosan na svoje telo, ali da je mnogo važnije da budete srećne i zdrave!

Izvor: Cosmopolitan

bodyposipanda

Megan Džejn Krab, ime je žene koja se krije iza instagrama bodyposipanda. Ova dama ima poremećaj u ishrani i svojim savetima želi da pomogne ostalim devojkama sa sličnim problemima! Postavlja motivacione priče, fotografije i video snimke!

Izvor: Cosmopolitan

healthyisthenewskinny

I mi se potpuno slažemo da je zdravo novo mršavo, kao što i nosi naziv ovog instagram profila! #HealthyIsTheNewSkinny promoviše zdrav način života bez obzira koliko kilograma da imate!

Izvor: Cosmopolitan

mynameisjessamyn

Džesmin Stenli je joga učiteljica i jedna od dama koja da je najvažnije da  da budete zdrave i srećne.  Krupne devojke nisu atraktivne? Krupne devojke nisu zdrave? POGREŠNO, kaže ovaj dama! Njen instagram je prepun fotki na kome ova dama pokazuje joga vežbe i promoviše zdrav način života!

Izvor: Cosmopolitan

powertoprevail

Za sve mame koje se muče sa kilogramima i opterećuju svojim telom, Ana Rohas govori o postporođajnim kilogramima i da je zaista divno imati “mombod”. Ova divna mama pomaže da damama da prihvate majčinstvo i sve što ono nosi (uključujući i kilograme, strije...)

Izvor: Cosmopolitan

loveyourlines

Instagram profil koji je posvećen ožiljcima, strijama i svim ostalim malim nesavršenostima! Devojke širom sveta šalju fotografije svojih tela i inspirativne i motivacione priče koje idu uz to! “Volite svoje telo i sve ožiljke koje idu zajedno sa njim”, samo je jedna od poruka.

Izvor: Cosmopolitan

rownita

Rona Samson Tai na svom Instagramu objavljuje motivacione fotografije , ali i savete kako da se hranite, vežbate, budete zdrave i ponosne na svoje obline! Ova dame je izašla i u Filipinskom Cosmopolitanu gde je pokazala kako da budete seksi u svakom izdanju bez obzira na kilograme!

Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader