Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

5 aplikacija koje će vam pomoći da napokon uštedite novac

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

S obzirom na to da ovakvih aplikacija iz dana u dan ima sve više i više, danas vam otkrivam op 5 najboljih aplikacija koje će vam olakšati život i uštedeti novac...

Kako bi svoje finansije doveli u red nije nužno da angažujete stručnjake, ali ni da odustanete pre nego što ste uopšte i počeli. Zahvaljujući tehnologiji, danas možemo putem raznih aplikacija pratiti svoje prihode i rashode. U moru aplikacija naićićemo na one složene, ali i one vrlo jednostavne, neke će nam odgovarati, a neke ćemo zanemariti već prvi dan. Želite da počnete da štedite, pratite svoje troškove ili samo da prestanete da zaboravljate da platite koji račun, proverite aplikacije u nastavku i počnite pametno upravljati svojim budžetom...

# Mint

Najpopularnija među ovim vrstama aplikacija svakako je Mint. Besplatna, vrlo jednostavna i pregledna, omogućava da popišete sve svoje račune, kartice, kredite i investicije te pratite finansije i izdatke kroz različite kategorije, budžetirate, postavljate podsetnike i tražite savete. Dodatno, Mint će vas obaveštavati i o neočekivanim troškovima poput iznosa koji uzima bankomat pri podizanju novaca.

PROČITAJTE I... Odličan savet: Kako da pametno trošite novac

# Level Money

Još jedna besplatna i praktična aplikacija za finansije je Level Money. Povezujući i upoređujući vaše bankovne račune na dnevnoj bazi daje do znanja koliko novaca imate na raspolaganju, a tu je i korisna opcija upoređivanja navika pri trošenju iz meseca u mesec. Na primer, Level Money će vas informisati o tome koliko mesečno trošite na kafe, javni prevoz, odeću i ostalo, čime ćete se napokon osvestiti kako tačno vaš novac nestaje iz novčanika.

Izvor: Cosmopolitan

# Digit

Razmišljate o štednji, ali istovremeno se pribojavate čega ćete sve morati da se odrknete, onda svakako isprobajte Digit. Na temelju algoritma povezanog s Googleom ova besplatna aplikacija kontroliše vaš prihod i beleži navike pri potrošnji te vam predlaži iznos koji biste se mogli odreći u korist vašeg štednog računa. Digit će vas neprimetno naterati da štedite i to pomoću jednostavnih poruka na ekranu vašeg telefona.

# Goodbudget

Ako ste skloni tradicionalnom budžetiranju gde u posebne koverte izdvajate iznose predodređene za razne troškove, Goodbudget je aplikacija za vas.

# Wally

Aplikacija koja će vam pomoći u praćenju troškova je Wally. Sa svojim mogućnostima dnevnog, nedeljnog i mesečnog praćenja troškova po raznim kategorijama, na Wallyju ćete moći i da platite račune te razne detalje vezane za svoje transakcije.

Izvor: fashion.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader