Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

Instagram dobija zabavne efekte o kojima morate da znate SVE

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Sigurni smo da ćete se oduševiti novim multimedijalnim sadržajem. Mi već jesmo!

Ne prođe malo, a da Instagram ne predstavi neke nove funkcije i efekte, koji ovu popularnu društvenu mrežu čine još zabavnijom, korisnijom i inspirativnijom.

Nakon korišćenja višestrukih naloga, koji je zaista u velikoj meri olakšao koriščćenje Instagrama, sada nam stižu sasvim drugačije opcije...

Više nečete morati da odvajate vreme na uređivanje feeda, kako biste uklopili estetiku fotografija, videa i drugog sadržaja, jer Instagram pokreće novu funkciju pod nazivom Instagram Stories.

Evo o čemu se radi....

# Nova funkcija vam omogućava da delite sve trenutke dana, a ne samo određeni "vrhunski: osećaj, koji želite da postavite na svoj profil. Kao kada delite više fotografija i videa, oni se sada pojavljuju zajedno u slideshow formatu što postaje vaša priča.

# Ova opcija vas zauzvrat oslobađa straha od prevelikog objavljivanja. Sa Instagram Stories, možete deliti koliko želite sadržaja tokom dana, a da ne morate da brinete o spamovanju (uznemiravanju) vaših pratilaca. Bommerang, video, camera roll... sve ovo možete da otpremite u svoju priču.

# Najbolji deo je to što možete da prilagodite svoju priču sa tekstom i bojama- roze filteri i neon su naše omiljene opcije (za sada)!

# Sve fotografije i videi nestaju nakon 24 sata i neće se pojavljivati kao deo vašeg feeda ili photo grida.

# Na vrhu feeda ćete moći da vidite priče ljudi koje pratite. Kada se pojavi nešto novo, njihova profilna slika će biti obeležena prstenom u boji, koji nas podseća na auru.

# Za razliku od običnih Instagram postova, kod Instagram Stories opcije nema lajkova ili javnih komentara. Vaša priča će pratiti vaša podešavanja privatnosti na nalogu.

Sigurni smo da ćete se oduševiti novim multimedijalnim sadržajem. Mi već jesmo!
Izvor: Cosmopolitan

Izvor: elle.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader