Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

Više nećete moći da špijunirate bivše po Fejsbuku: Nova opcija na društvenoj mreži uplašila korisnike!

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Slučajni pokret prstom na Fejsbuk mogao bi da vas košta dostojanstva…I ne šalimo se!

Vraćate se kući sa žurke. Upoznali ste nekoga tamo, i pronašli tu osobu na Fejsbuku. Svi znamo šta sledi… Višesatno ‘kopanje’ po njenom profilu, da li ima devojku, gde voli da izlazi, kao je izgledao pre par godina... Sve su to informacije koje vrlo lako saznamo na osnovu nečijeg profila.

Ali dok skrolujete na svom mobilnom telefonu, slučajno pritiskate malu ikonicu koja maše - i zamislite šta, upravo ste poslali poruku toj osobi.

Da, ova opcija nije tu samo za vaše prijatelje. Mali "say hello" emotikon koji se pojavljuje u razgovoru sad je i na profilima.

7 stvari koje USPEŠNE ŽENE rade svakog meseca bez odlaganja >>> https://goo.gl/j5oZWB

Posted by Cosmopolitan Srbija on Thursday, July 20, 2017

Korisnici su se već žalili Fesjbuku zbog nove opcije, jer tvrde da je prelako stisnuti to dugme. Na kraju krajeva, ne želite slučajno da započnete razgovor s nepoznatom osobom ili da neko slučajno vama pošalje isti emotikon.

Fejsbuk za sada nije reagovao, a mnogi ljudi upoređuju novu opciju sa prastarim ‘bockanjem’. Oni koji su malo duže na ovoj društvenoj mreži znaju da je bockanje (eng. poke) neko vreme bio popularan način započinjanja komunikacije.

Izvor: tportal.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader