Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

Instagram nam uvodi tri nove opcije i bićete oduševljeni kad čujete koje

Autor Spomenka Marić
Autor Spomenka Marić

Koriščenje Instagrama svakim danom nam postaje sve lakše i lepšse...

Instagram je definitivno epicentar društvenih mreža i ne možemo da zamislimo dan, a da ne pogledamo bar jednom šta nam to danas rade prijatelji i kakve su nam fotografije pripremili. Zato se i radujemo činjenici da nam stižu tri noviteta i opcije koje će i te kako olakšati korišćenje ove društvene mreže. 

Prva je vezana uz opciju praćenja. Dakle, po novom možete videti ko vas prati i ko ne i to samo na prvi pogled profila. Kako bi to bilo vidljivo, pojaviće se linija na kojoj piše "Follows you". Sada to trenutno možete ustanoviti tako što skrolujete po listi (following) samog korisnika da vidite da li vas prati ili ne. Sudeći prema svemu, opcija se većini sviđa, a na Android uređajima je ona već i vidljiva.

Izvor: Cosmopolitan

Druga opcija vezana je za Stories. Ako želite da ubacite neki Stori iz svoje galerije na telefonu, znate da sadržaj ne sme biti stariji od 24 sata, ali sada će se to vremensko ograničenje produžiti. Tako ćete na  moći da stavite fotku ili video koji su nastali u poslednjih nedelju dana. 

Treća opcija koja je prilično diskutabilna je redizajn samog izleda galerije korisnika, odnosno tzv. grid. Trenutno u jednom redu vaše galerije mogu biti pozicionirane tri fotografije, a čini se da bi to sada moglo da se poveća na četiri fotografije u jednom redu. Ovaj novitet još nije potvrđen, ali neki izvori tvrde kako je to vrlo i moguće i da se opcija navodno testira.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader