Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Digitalne vesti

Dopisivanje je upravo postalo zanimljivije: DVE nove Fejsbuk opcije koje će vas oduševiti

Autor Vvasiljevic
Autor Vvasiljevic

Vaši snovi su najzad ispunjeni...

Imamo čak dve vesti iz domena tehnologije koje će vas zasigurno obradovati. Prva se odnosi na dugoočekivanu opciju brisanja (greškom) poslanih poruka, a koja je sada konačno implementirana u Facebook Messenger, za koji verujemo da koristite svakodnevno.

Povezane vesti

Naime, kako poručuju iz Fejsbuka, opcija je službeno dostupna za sve korisnike web-verzije i na poslednjim verzijama aplikacija za Android i iOS operativni sistem. Mogućnost brisanja poruke dostupna je i u dopisivanju s jednom osobom i u grupnom dopisivanju, a nakon izbrisane poruke ostaće obaveštenje o njenom brisanju. Samo brisanje je prilično jednostavno.

Dovoljno je dodirnuti prstom poruku koju ste poslali i, osim mogućnosti ostavljanja reakcije smajlićima, pojaviće se i opcije za kopiranje i prosleđivanje poruke, kao i opcija "ukloni".

Povezane vesti

Druga vest koja bi vas mogla zanimati, posebno ako u online komunikaciji redovno koristite emotikone, jeste ta da sada stiže gomila novih. U pitanju je čak njih 230 s naglaskom na inkluzivnost, što znači da ćemo uskoro imati simbole za gluve, slepe i nepokretne osobe, uz naravno, mogućnost dodatnog biranja boje kože i pola.

Osim toga, biće tu još i novih životinjskih simbola, onih iz kategorije hrane, ali i ostalog. Nadogradnja s novim emotikonima se očekuje 5. marta, nakon čega će iste preuzeti i operativni sistemi svih mobilnih uređaja na tržištu. 

Izvor: Buro247

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader