Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enterijer

Novi trendovi u dizajnu enterijera

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Oduševili su nas!

Moderno opremanje enterijera zahteva posebnu pažnju, ljubav, ali i kreativnost. Normalno je da ideje ponekad nestanu, ali novi trendovi čine da se ne zaustavimo u svojoj nameri. Iako ne stižu često, noviteti za uređenje enterijera nas navode na novine i promene u našem domu.

Društvene mreže i lifestyle magazini su nam večna inspiracija, a ove godine, izdvojila su se tri glavna trenda kojima biste enterijer učinili zaista posebnim.

Tapete kao fotografije

Tapete su oduvek bile popularne, jer njima činimo potpuno drugačiji doživljaj i osećanje u prostoriji. Sada su aktuelne tapete koje izgledaju kao umetnička dela, zato se ne ustručavajte da svoje zidove ukrasite njima.

Urban jungle

Urban jungle je postao aktuelan pre nekoliko godina, a ništa manje neće biti ni u ovoj godini. Koga ne oduševi mnoštvo cveća u jednoj sobi, pa čak i u kupatilu? Kažu da biljke donose mirnu energiju.

Plava boja

Plava boja je sve popularnija u enterijeru. Nije važno da li je reč o plavom zidu ili detaljima poput zavese, tepiha, fotelje - plava boja donosi pozitivnu energiju.

Izvor: Cosmopolitan.rs

Povezane vesti

Povezane vesti

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader