Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultura

12 najgorih filmova u 2016. godini

Autor dradojevic
Autor dradojevic

Ukoliko želite da se nasmejete i pomislite da li će moguće da je ovo snimljeno, bacite pogled na sledeću listu!

Pred vama je lista od 12 filmova koji su svrstani u kategoriju najlošijih u ovoj godini: 

"Alisa iza ogledala"

Ovaj film ni izbliza nije tako dobro prihvaćen kao njegov prethodnik  "Alisa u zemlji čuda", navodi jedan filmski kritičar. Ovaj film je prvenstveno namenjen deci, mada iako postoje filmovi za decu koji mogu zainteresovati i odrasle, sa ovim to definitivno nije slučaj. Humor u samom filmu je takav, da jedinu decu može zasmejati i zabaviti.

"Zulender 2"

Ova filmska komedija nažalost nije opravdala očekivanja gledalaca i sigurno nećete poželeti da ga ponovo pogledate. Možda je ideja kako bi film trebalo da izgleda dobra, ali to definitivno nije slučaj sa samim filmom. Čak i pored renomiranih glumaca, poput Bena Stilera i Penelope Kruz, film nije naišao na odobravanje kritičara.

"Peti talas"

Ovaj film je još jedan u nizu koji je okarakterisan kao potpuni promašaj. Naučno - fantastični triler "Peti talas", po navodima kritičara, je jos samo jedan u nizu promašenih tinejdžerskih filmova. Iako je glumačka postava solidna, sam film je daleko od toga. 

"TrIologija Drugačija: Odani"

Reč je o naučno-fantastičnom filmu iz 2016. godine, a nastavak je filma "Triologija Drugačija: Pobunjeni". U odnosu na prethodna dva filma, ovaj je doživeo potpuni fijasko. Kritičari ga opisuju kao zamoran, dosadan i loš.

"Dan nezavisnosti"

Čak ni Lijam Hemsvort nije uspeo da "spasi" ovaj film. Radi se o nastavku filma "Dan nezavisnosti" iz 1996. godine, ali nažalost nije opravdao slavu svog prethodnika. Kritičari nemaju lepe kritike za ovaj film.

"Dobiti posao"

Ovaj film je još jedan neuspeli pokušaj komedije. Uzimajući u obzir da u njemu igraju dve zvezde koje volimo, očekivanja su bila veća. Kritičari ga ocenjuju kao totalno nezabavnim i brutalno ciničnim filmom. koji je pun neprikladnih komentara na račun društva u kojem živimo.

Na drugoj strani otkrijte koji film je ubedljivo najgori, po mišljenju kritičara...

Izvor: Cosmopolitan

"Pedeset nijansi crne"

Gledajući ovaj film svi smo očekivali da će biti baziran na originalu, na filmu "Pedeset nijansi sive". Ipak, to se nije dogodilo. Jedino što se može reći za ovaj film je da je glup, dosadan i odvratan, kažu kritičari.

"Pad Londona"

U ovom filmu glumi postava kvalitetnih i dobrih glumaca poput Morgana Frimena, Anđele Baset, Džerarda Batlera... Radnja se zasniva na umiranju premijera pod nerazjašnjenim okolnostima. Ali recenzija ovog filma nije baš za pohvalu, "Pad Londona" okarakterisan je kao "teroristička pornografija".

"Prljavi deda"

Robert De Niro i Zek Efron, predstavljeni kao deda i unuk u novoj hit komediji, nisu uspeli da spasu ovaj film. Kritičari su otišli toliko daleko da su film opisali kao potpuni promašaj i pokušaj komedije.

"Dan majki"

Film obiluje poznatim glumcima poput Dženifer Aniston, Džulije Roberts, Kejt Hadson... Ipak, ni ovakva glumačka postava nije uspela da dostigne slavu fila " U stvari ljubav". Ukratko, jedan kritičar je napisao: "Ovaj film je prava noćna mora".

"9 života"

I na kraju, ubedljivo najgori film u 2016. godini je film "Devet života". U filmu glume Kevin Spejsi, Dženifer Garner i Kristofer Volker. U suštini, radnja filma se zasniva na čoveku koji se pretvara u mačku. Kritičari su ga opisali kao 87 minuta mučenja i izgubljenog vremena.

Prilagodila Danijela Radojević

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader