Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultura

8 porodičnih filmova idealnih za božićne praznike

Autor dradojevic
Autor dradojevic

Ušuškajte se sa svojim najdražima i uživajte...

Porodični filmovi najviše prijaju tokom praznika, novogodišnjih odmora...

Toplo i opušteno veče mogu da sledeći filmovi, po izboru sajta Bright Side.

"Little Miss Sunshine"

Olive je slatka devojčica čiji je san da pobedi na takmičenju talenata, “Little Miss Sunshine”. Njena porodica kreće sa njom na put da bi se njen san ispunio, ali svako od njih pokazuje svoje probleme i strahove. Pamtimo rečenicu “Everybody, just pretend to be normal, ok?”, a pravo iznenađenje dolazi na kraju filma.

Ušuškajte se sa svojim najdražima i uživajte...
Izvor: Cosmopolitan

"We Bought a Zoo"

Kada pogledate ovaj film shvatićete da ne postoji teškoća ili prepreka koju ne možete da prevaziđete. Samo nemojte da odustajete od svojih snova i volite sve oko sebe – ljude, životinje, a pre svega – sebe!

"Home alone"

Da li možemo da zamislimo praznike bez čuvenog klinca Kevina koji nekim slučajem uvek ostane sam u kući za vreme praznika i dobro nas nasmeje svojim dogodovštinama. Naravno, film nosi i dublju poruku, da je uz porodicu ipak najlepše provesti praznike!

"The Secret Life of Walter Mitty"

Srce malog čoveka može mnogo toga da poželi! Čak i skroman, neupadljiv i savestan zaposleni može ponekad da uradi luda, herojska dela, verujući u svoju snagu i hrabrost. Zašto je samo Supermen taj koji može da spasi svet?

Mnogi kažu da je ovaj film jedno od najvećih dostignuća u 20. veku u kinematografiji. Kada ga pogledate, shvatićete zašto.

Nastavak na sledećoj strani...

"E.T. the Extra-Terrestrial"

Mnogi kažu da je ovaj film jedno od najvećih dostignuća u 20. veku u kinematografiji. Kada ga pogledate, shvatićete zašto.

"Hugo"

Ovo je magični film Martina Skorsezea, koji će voleti cela porodica. To je iskrena i lepa bajka koju ćete dugo pamtiti.

"A Christmas Carol"

Animirana ekranizacija Dikensove novele zabaviće i odrasle, a ne samo decu. Uprkos pomalo zastrašujućoj atmosferi u filmu, obuzeće vas magična priča koja vas podseća da uživate u životu i širite ljubav.

"Life of Pi"

Film koji obavezno morate da pogledate.

Izvor: BIZZLife / Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader