Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultura

Erotičniji od "50 nijansi mračnije": 10 filmova koji će vam probuditi maštu!

Autor tmilojkovic
Autor tmilojkovic

Filmovi idealni za gledanje sa partnerom koji će vas bez dileme dati nove seksi ideje!

Sledi spisak filmova koji sadrže dozu erotike, ali nikako nisu previše provokativni i vulgarni. Provedite Dan zaljubljenih ili bilo koji vikend uz ove filmove, garantujemo veliku dozu uzbuđenja i zabave.

Belle de Jour (1967)

Ovo je francuski film, koji je napravljen po istoimenom romanu. Zanimljiva činjenica je da su mnogi erotski filmovi prvenstveno bili u formatu knjige. Film prati život žene koja je udata za savršenog muškarca i ima dobar život, ali ne može da se odupre želji da se bavi prostitucijom. Severin, mlada i lepa domaćica nije u stanju da deli intimnost sa svojim suprugom uprkos međusobnoj ljubavi. Iako, frustriran njenom frigidnošću prema njemu, Pjer, poštuje želje svoje žene.

Pre svega, ovi filmovi su sjajna umetnička ostvarenja koja ne treba propustiti....
Izvor: Cosmopolitan

PROČITAJ JOŠ: Promeniće vam život: 10 knjiga koje svaka žena treba da pročita

Trans-Europ-Express (1966)

Žanr ovog filma je erotski triler kreiran od strane Alana Robi Grileta jednog od najcenjenijih režisera ove vrste filmova. Elias dobija zadatak da prenese veću količinu droge vozom i stupi u kontakt sa ekskluzivnim kupcem. Po dolasku u grad upoznaje Evu, prostitutku, sa kojom započinje vezu. Njihova romansa je prepuna erotskih fanztazija sa elementima sado mazohizma. U među vremenu saznaje da radi za policiju, nakon čega je davi. Nakon toga u jednom noćnom klubu nailazi na devojku koja neodoljivo podseća na Evu.

Crash (1996)

Film o paru koji je u otvorenom braku. Gde je intimno druženje sa drugim ljudima dozvoljeno. Fim koji govori o fetišima i uzbuđenju od opasnosti.

Henry & June (1990)

Zasnovan na knjizu eksperta za eksplicitne scene, film govori o ljubavnom triuglu, prepleten misterijom i psihičkim igricama. Nin i Hugo su u srećnom braku, međutim kada Nin upozna Milera, odlučuje da obogati svoja seksualna iskustva. Upušta se u vezu sa njim i njegovom suprugom Džun. Milerov brak se raspada, dok se Nin vraća svom suprugu i nastavlja život.

Nastavak spiska na sledećoj strani...

Author: Profimedia Description: Prod DB ©Murakami-Wolf Productions-Peninsula Films/DR THE DREAMERS (THE DREAMERS) de Bernardo Bertolucci 2003 GB / FRA / ITA avec Eva Green miroir, adolesecnte, maquillage, Image: 174021655, License: Rights-managed, Restrictions: NO RESTRICTION, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Visual movies Software:Picasa
Izvor: Cosmopolitan

Betty Blue or 37° 2 le matin (1986)

Francuski, višestruko nagrađivani, naslov zasnovan na istinitom romanu. Zorg 34-godišnjak, koji pokušava da napiše svoju prvu knjigu, upoznaje 19-godišnju Beti, impulsivnu i svojeglavu devojku sa kojom započinje strastvenu romansu. Nakon njihove prve žestoke svađe ona rastura sve po kući i nalazi na skripte njegove novele i odluči da nađe način da je objavi. Film prepun neočekivanih obrta.

Emmanuelle (1974)

Ovaj film je rađen po istoimenoj knjizi. Sama knjiga pisna je pod pseudonimom Emanuela Arsan, kako bi se sakrio identitet Francuskog diplomate. Film opisuje seksualne avanture mlade Emanuele koja je u braku sa nešto starijim suprugom. Oboje tolerišu vanbračme afere. Mari-Anž se sve češće pojavljuje u njihovom domu, mada to mi malo ne smeta Emanuelinom suprugu, ali neočekivano ona baca oko na Bi sa kojom odlazi na izlet. Tada započinje njena velika avantura na kojoj istražuje svoju seksualnost.

PROČITAJ JOŠ: 12 najgorih filmova u 2016. godini

The Lover (1992)

Priča o mladoj devojci i njenoj prvoj romansi sa dosta starijim čovekom.

The Dreamers (2003)

Drama Bernarda Bertolučija, prati Metjua, američkog studenta, koji odlazi u Pariz tokom kasnih 60-ih. Tamo upoznaje Tea i njegovu sestru Izabel i bude uvučen u ljubavni trougao. Radnja filma se odigrava neposredno pre i nakon studentskih demostracija u Parizu.

Angel Heart (1987)

Tvorac ovog trilera je Alan Parker. Film koji je mešavina jezivih i erotičnih scena. Hari je privatni detektiv koji dobija zadatak da nađe nestalu osobu. Prateći trag označen mnogobrojnim leševima, istraga ga vodi u Luizijanu u jezivi hotel, gde upoznaje mladu ženu tajanstvene proščosti sa kojom se upušta u ljubavnu vezu.

La Reine Margot (1994)

Ljubavna afera između kraljice i njenog vojnika inspirisana novelom Aleksandre Dumas.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader