Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultura

7 likova iz serije "Seks i grad" koji nas i dalje nerviraju

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Serija je završena odavno, ali sledeće likove i dalje NE PODNOSIMO!

Uz četiri glavne protagonistkinje u seriji "Seks i grad" izmenilo se mnoštvo drugih likova. Neki su bili vrlo simpatični i dragi, a drugi baš suprotno. Izdvojili smo 7 likova iz "Seksa i grada" koji su nam najviše išli na živce...

# Bani Makdugal

Malo koji lik iz "Seksa i grada" bio je toliko nepodnošljiv kao Bani Makdugal, Šarlotina svekrva koja je bila toliko fina, ukočena i pristojna, ali i sposobna da beskrajno zamera nekome. Zbog toga smo stvarno saosećali sa Šarlot i tokom i posle razvoda sa Trejom. Imati posla s nekim ko je iritantan poput njegove majke, izludelo bi svaku prosečnu osobu, ali Šarolt je, kroz sve što je prošla s Bani, uspela je zadržati dostojanstvo.

Serija je završena odavno, ali sledeće likove i dalje NE PODNOSIMO!
Izvor: Cosmopolitan

# Trej Makdugal

Na papiru, Trej je bio savršen. U spavaćoj sobi, ne toliko. Kao ni svaki put kada bi bio u blizini svoje majke Bani čijoj se reči Trej jednostavno nije mogao suprotstaviti koliko god to smetalo njegovoj ženi Šarlot. Trej je jednostavno bio mamin sin i mamina reč za njega je uvek bila zakon.

#  Marija Diega Rejes

Marija Diega Rejes nije se činila tako loša kada je počela da pokazuje romantični interes prema Samanti Džons. Međutim, ubrzo nakon što su započele vezu, Maria je mnogima počela da ide na živce. Bila je previše posesivna za osobu slobodna duha kao što je Samanta i nije bila toliko otvorenog uma kao što se isprva činilo.

# Rej King

Rej King bio je poput deteta s poremećajem pažnje. Nije mogao dugo da ostane fokusiran na jednu stvar i konstantno je "leteo" s jedne stvari na drugu. U početku je Keri Bradšo to bilo slatko i privlačno, ali posle je videla o čemu se tu zapravo radi – njegovo ponašanje bilo je previše iritantno da bi svakodnevno to trpela.

# Ričard Rajt

Bilo je teško poštivati Ričarda Rajta. Loše se odnosio prema ženama, uključujući i Samantu, i nije bio zainteresovan za to da se promeni. Slušati njega i njegove izgovore zaista je bilo iritantno i svima je brzo dosadilo. Dobro da ga je Samanta na kraju zauvek otpkačila.

# Džek Burger

Džek Burger nije se mogao nositi s time da bude u vezi s nekim ko je uspešan poput Keri Bredšo i to mu je bilo nepodnošljivo. Svoju frustriranost pokazivao je pasivno agresivnim komentarima ili kada je prekinuo s Keri ostavivši joj post-it papiriću – u svakom slučaju bio je jako iritantan.

# Džim

Džim je bio Kerin bivši dečko, a ispalo je da je bio još jedan idiot s kojim se zabavljala i Miranda. Iako je Keri upozorila Mirandu na to koliko je Džim grozan, Miranda je to shvatila tek kada je Džim pred njom počeo da spopada Keri.

Izvor: zadovoljna.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader