Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kultura

Srećne ili tužne? Stiže nastavak serije "Seks i grad" ali sa drugim glumicama

Autor tvelickovic
Autor tvelickovic

Da li ćemo i dalje obožavati najpopularniju seriju?

Naime, Kendas Bušnel, autorka "Seksa i grada", u avgustu objavljuje novi roman pod nazivom "Is There Still Sex in the City?" (Ima li još uvek seksa u gradu?), koji su već preuzele produkcijske kuće "Paramount Television" i "Anonymous Content".

Televizijska serija koju će raditi, a u kojoj će Bušnel preuzeti ulogu izvršne producentkinje i napisati scenario za pilot-epizodu, i ovoga puta će pratiti živote Njujorčanki - njihova prijateljstva, veze, brakove i seksualni život. Glavna razlika između nove i izvorne serije biće u godinama glavnih junakinja, koje će u novoj seriji biti u pedesetima i šezdesetima.

Nikol Klemens, predsednica "Paramount TV-a", rekla je da su oduševljeni jer mogu nastaviti ovakvu priču, ali ovaj put sa nedovoljno zastupljenim stajalištima žena u njihovim 50-im godinama i tako odgovoriti na pitanje - "Da, u gradu još ima seksa".

Izvor: Cosmopolitan

Kendas Bušnel je takođe progovorila o novoj seriji i izrazila svoje uzbuđenje.

- Nekada nije bilo ovako. Nekada je 50 i nešto godina značilo početak odmaranja - manje rada, trošenje više vremena na hobije, druženje sa prijateljima koji su poput vas klizili u ležerniji način života. Upravo ovako danas izgledaju životi mnogih žena u 50-im i 60-im godinama i ja sam oduševljena jer složenost njihovih života reflektujem na papir i sada na ekran - kaže Kendas.

Povezane vesti

Podsetimo, serija "Seks i grad" prikazivala se od 1998. do 2004. godine, a glavne uloge igrale su Sara Džesika Parker, Sintija Nikson, Kim Katral i Kristin Dejvis. Snimljena su i dva filma 2008. i 2010. godine.

Iako je dogovor o snimanju nove serije potvrđen, u ovom trenutku još uvek nije dato "zeleno svetlo" za početak snimanja. Ne bi trebalo da se iko od likova iz izvornog "Seksa i grada" pojavi u novoj seriji.

Povezane vesti

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader