Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putovanja

3 najlepše destinacije koje MORATE posetiti ove zime

Autor Katarina Vasiljević
Autor Katarina Vasiljević

Ukoliko ste ljubitelj zime, destinacije koje ćemo vam predstaviti su idealne da spakujete kofere ODMAH!

Za one koji vole sunce i žele da pobegnu od hladnoće i snega, za ljude koji uživaju u zimskim sportovima i za ljubitelje znamenitosti koji žele da svaki put apsorbuju deo svetskog znanja.

Predstavljamo vam top 3 destinacije za zimsku sezonu.

Venecija - Italija

Smeštena u severnoj Italiji, Venecija je mnogim ljudima omiljena destinacija. Ljudi je vole zbog kamenih ulica, kanala, Gondola i vizantijskih građevina. Zaboravite leto - zima je najbolje vreme da posetite ovaj grad. Gužva tokom tople sezone nije toliko atraktivna. Hladni meseci donose dobar provod i mirne kanale. Ako sebe smatrate putnikom, a ne turistom, ovo je pravo vreme da posetite Veneciju.

Description: Venedig, Venetien,Italien, Europa Software:Adobe Photoshop CS2 Windows Created: 2010:11:29 07:46:06
Izvor: Cosmopolitan

foto: Profimedia

Na sledećoj strani pročitajte koje to jš dve destinacije morate posetiti ove zime...

Kejptaun - Južna Afrika

Kejptaun je poznat po restoranima, hotelima i moćnim noćnim životom koji se podudara sa glavnim evropskim i američkim prestonicama. Zaronite sa velikim belim ajkulama, vidite pingvine i istražujte pejzaže. Sportovi na vodi, a posebno surf, jedrenje i ribolov su veoma popularni u ovom delu grada. Ovde čak turisti mogu da rone sa najčuvenijim predatorom među životinjama, velikom belom ajkulom, ali u sigurnosti velikog kaveza. Kejptaun je poznat po velikom broju vinograda, kao što su Stelenboš i Franschhoek, koje možete posetiti u jednom danu. Ovaj grad je mnogo više od turističke atrakcije i bogate istorije. Etnička i kulturna raznolikost i bogatstvo prirode čine ga jedinstvenim u svetu.

Author: Software:Adobe Photoshop 7.0 Created: 2014:03:29 11:29:30
Izvor: Cosmopolitan

foto: Profimedia

Patagonija, Čile

Patagonija se nalazi u nižim delovima Argentine i Čilea i savršena je za ljubitelje prirode. Tokom leta u Patagoniji možete videti najlepše prirodne pojave. Septembar i oktobar su najbolji meseci za posetu poluostrva Valdes, na argentinskoj strani Patagonije. Tada se u vodama oko ovog poluostrva nalazi na stotine kitova. Putovanje Patagonijom duž obale Atlantika nudi fascinirajuće prizore nepreglednih prostranstava i pašnjaka.

Author: Oliver Gerhard Description: Insel mit der Hosteria Pehoe am Lago Pehoe, Torres del Paine Nationalpark, Patagonien, Chile | Hosteria Pehoe at Pehoe Lake, Torres del Paine National Park, Patagonia, Chile Software:Adobe Photoshop CS2 Windows Created: 2006:03:12 19:05:30
Izvor: Cosmopolitan

foto: Profimedia

Izvor: ženskimagazin.rs

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader