Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putovanja

Izaberite pametno: Kupaći koji najbolje pristaje vašoj građi!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Grudi, bokovi, noge, ten... Obratite pažnju na savete koje vam dajemo, kako biste odabrali pravi kupaći za vas.

Brojali smo dane do leta, kada ćemo konačno otići na more ili bazen. Leto je napokon tu i donosi mnoge promene. Kosa nam postaje svetlija, voda se zagreva, noć se skraćuje, koža nam tamni i sve postaje daleko zanimljivije i dinamičnije.

Leto je vreme kada možemo sa ponosom da pokažemo svoje telo, na kome smo radili čitave godine (ili poslednjih par meseci, ako smo dovoljno hrabre da priznamo). Jedino što nam preostaje jeste da se baškarimo na plaži ili bazenu, noseći svoj omiljeni kupaći. Ipak, ne stoji svakome svaki model jednako dobro. U to ime, treba imati na umu nekoliko saveta i kriterijuma, po kome biramo ovaj odevni predmet, koji toliko volimo.

Prema veličini grudi

Velike grudi: preporučujemo da izaberete jednostavan model, jer će oni sa printom, prugama ili raznim natpisima samo naglasiti vaše grudi. Takođe, najbolje će vam pristajati jednodelni kupaći, sa V izrezom.

Grudi srednje veličine: Imate sreće da ne morate da odbacite nijedan model kupaćeg, jer sve zavisi od toga da li želite da naglasite grudi ili da izgledaju takve kakve jesu. Zato, možete izabrati gornji deo sa trouglićima, jer će on učiniti da vaš dekolte izgleda perfektno.

Male grudi: suprotno od onoga što važi sa devojke/žene sa velikim grudima, vama će pristajati modeli sa printom, natpisom, prugama ili, još bolje, sa volanima i karnerima. Tako ćete vizuelno povećati grudi.

Povezane vesti

Prema kukovima

Ukoliko imate uske kukove, savetujemo vam da naglasite gornji deo. Uzmite model sa karnerima, volanima, printom ili jarkih boja, a gaćice bi trebalo da budu jednobojne i krajnje jednostavne. Što jednostavnije, to bolje. Dakle bez traka, karnera, printa...

Ukoliko imate “jake kukove”, dobro će vam stajati male gaćice, sa nekim printom i ono što je najvažnije, trebalo bi da se vezuje sa strane, kako bi se naglasio struk.

Prema nogama

Kratke noge: Za vas su idealne gaćice sa visokim strukom, budući da će one stilizovati vašu figuru i izazvati utisak da su vam noge duže nego što zaista jesu.

Duge noge: Ukoliko su vam noge duge, nema potrebe za stilizovanjem, tako da su gaćice sa niskim strukom najadekvatnije. Takođe, možete uzeti model koji se vezuje bočno, na svakom od kukova.

Povezane vesti

Prema stomaku

Ravan stomak: možete naglasiti svoj zategnut stomak gaćicama sa niskim strukom ili onima sa printom, volanima ili koje se bočno vezuju.

Ukoliko nemate ravan stomak, možete sakriti stomačić gaćicama sa viskom strukom ili jednodelnim modelom.

Prema tenu

Bela koža: zabranjeni su beli kupaći kostimi za ovaj tip kože. Za vas su daleko primereniji topli tonovi poput maslinaste, bledo roze ili tirkizne.

Taman ten: ukoliko vam je koža tamna, možete se odvažiti da obučete beli kupaći kostim. Fluorescentne boje ili prosto jarke nijanse koje privlače pažnju, biće još jedan od načina da naglasite i izvučete maksimum iz svog tamnog tena.

Povezane vesti

Izvor: Ženski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader