Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putovanja

Savršene fotografije sa odmora: 5 trikova koji će vam doneti mnogo lajkova!

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Ko još može da zamisli odmor bez jedinstvenih fotografija?

Često, međutim, nakon povratka sa odmora shvatamo da ni jedna od snimljenih fotografija nije toliko privlačna da je može pohvaliti šira publika. Imamo za vas nekoliko jednostavnih trikova koji će učiniti da vaše fotografije izgledaju kao da ih je uradio profesionalni fotograf!

Slike preko telefona su takođe ok!

Ne treba vam profesionalni fotoaparat i veliki objektiv da biste napravili zaista dobar snimak. Godinama se na naslovnim stranama najboljih časopisa objavljuju fotografije snimljene telefonom! Najvažnija stvar koju morate da uradite da pripremite svoj pametni telefon za sesiju i obrišete sočivo njegove kamere. Obećavamo, čista kamera daje zaista neverovatne rezultate!

Pronađite pravi ugao

Dobar okvir je veoma važna stvar prilikom fotografisanja prostora. Pokušajte da snimite slike iz pravog ugla - ne postavljajte fotoaparat previsoko ili prenisko. Prilikom određivanja savršenog okvira, takođe možete naći liniju (npr. ivicu zgrade, horizont, zid ili vrata) i uhvatiti određeni objekat tako da bude u položaju koji je što je moguće paralelniji sa ivicom slike.

Povezane vesti

Dobro svetlo je ključ

Osvetljenje je najvažnije! Najimpresivniji snimci će svakako biti urađeni na dnevnom svetlu. Međutim, ako nemate ovu opciju, tapnite na ekran mesta gde je lampa - ovaj patent će učiniti da se zraci ne rasprše. Takođe zapamtite da se ne suprotstavite svetlu.

Šta bi trebalo biti na fotografiji

Da zadržimo proporcije i red na slici, fokusirajte se na njen sastav. Najbolje je imati jednu stvar u sredini okvira, a ostatak može biti samo lep dodatak.

Povezane vesti

Fokusirajte se na trendove

Instagram je poludeo za plažnim motivima! Ako idete na more, obavezne su školjke, morske zvezde, sidro... i svi ostali elementi mora.

Izvor: Ženski magazin

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader