Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putovanja

Posmatrajte zvezdano nebo iz toplog kreveta: Ovo je najpopularnija zimska destinacija

Autor sofistankovic
Autor sofistankovic

Ne morate više da sanjate o magičnom zimskom putovanju

Iako zimi okovan snegom i ledom, sever je idealno mesto za magična putovanja. Praćenje aurore borealis jedan je od najvećih trendova u putovanjima, gde se brojni turisti odlučuju da posete najpopularnije destinacije čak i pod vrlo niskim temperaturama kako bi mogli posmatrali ovo prirodno čudo.

ZIMSKO PUTOVANJE O KOJEM SANJAMO

Ovu magičnu i jednu od najljepših prirodnih pojava na svetu možete videti na krajnjem severu Zemlje, a gde god je posmatrali svi koji su iskustvo doživeli jedva da su ga rečima mogli opisati. Kako takve magične trenutke želimo zadržati što je duže moguće i učiniti ih posebnijim u skandinavskim zemljama dosetili su se kako hedonistički da doživite aurore borealis.

Mnogi se hoteli otvaraju usred “ničega” kako bi svojim gostima pružili nezaboravno zimsko iskustvo. Jedan od njih je i The Northern Lights Village, koji se nalazi u mestu Saariselkä u Laponiji, Finskoj. Smeštaj se sastoji od mnogo malih kućica/soba sa staklenim krovom. Krevet je smešten na savršenoj poziciji da iz kreveta možete posmatrati severno nebo i uživati kao nikada do sad.

Izvor: Journal.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader