Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 znakova da je dobar u krevetu

Autor Tara Tomovic
Autor Tara Tomovic

Želite li da budete sigurne da li će biti dobar u krevetu pre nego što zakažete drugi sastanak? Protumačite sigurne znakove...

Ima veliki apetit

Predložite izlazak na večeru i posmatrajte ga kako jede. Način na koji uzima hranu dobar je pokazatelj kako će se ophoditi prema vašim ušima, vratu, stopalima... Veliki ljubavnici uživaju u zadovoljstvima koja život pruža, posebno onim senzualnim kao što je hrana. Seks ekspert Tejsi Koks navodi da dobar apetit obično podrazumeva da muškarac ima snažan libido.

Govor tela ne laže

Ukoliko on na prvom sastanku izbegava kontakt očima i drži se podalje od vas onda ne vredi zakazivati drugi sastanak, bez obzira na to šta govori. Ukoliko su mu stopala okrenuta ka izlazu, bolje obucite kaput i krenite. On ili čeka da naiđe neka bolje ili želi da pobegne odatle.

Kako se oblači

Stajling muškarca može se posmatrati dvojako. Ukoliko se preterano sređuje to može značiti da ne voli „haos“ u krevetu što svakako nije dobro i da se više brine o svom odrazu u ogledalu nego na to kako će vas zadovoljiti.  S druge strane muškarac koji nije opterećen svojim izgledom, toliko da ga baš briga da li mu se čarape slažu sa cipelama, verovatno je previše lenj u krevetu. 

Odlično igra

S obzirom na to da ples može biti intiman, strastven i zabavan posmatrajući njegove pokrete na podijumu možete steći dobar uvid u to kakve veštine poseduje među čaršavima. Raznovrsnost pokreta, ritam i sposobnost da se izgubi u muzici su ključni pokazatelj. Ukoliko on ne pomera donji deo tela dok igra pretpostavlja se da nije ni preterano strastven.

Ume dobro s novcem

Iako novac ne može da kupi ljubav, može vam dosta reći o njemu. Ukoliko se razbacuje i pokušava da se pokaže putem novca on će vam verovatno prirediti i performans u krevetu tokom kojeg vas verovatno neće pitati šta vi želite. Takvi muškarci imaju određenu seksualnu rutinu i ne trude se da iznađu nove izazove. S druge strane ukoliko je previše štedljiv postoji velika šansa da je takav i u krevetu odn. da nije sklon nikakvim seksualnim egzibicijama.

Izvor: Cosmopolitan

Njegove ruke

Da li ste primetile šta on radi sa svojim rukama dok razgovara? Sudeći po ekspertima, način na koji muškarac gestikulira otkriva kakav je ljubavnik. Ukoliko tokom večere ne može da prestane da se izražava rukama samo zamislite šta će sa njima raditi u krevetu. 

Fantastično se ljubi

Način na koji se ljubi može vam reći dosta o njemu. Ukoliko je poljubac intenzivan, strastven i uzbudljiv velika je verovatnoća da će i seks biti takav. "Ukoliko se on udržava da gurne svoj jezik duboko niz vaše grlo, neće žuriti sa seksom što znači da će biti predigre u izobilju", navodi Trejsi. Ljubavnici koji obećavaju su oni koji koriste različite tehnike tokom ljubljenja. Ukoliko gricka, zvaće, sisa, liže i zaista istražuje vaša usta, vrlo je verovatno da će biti odličan u krevetu.

Obožava da isprobava novu hranu 

Nije stvar u tome kako jede već šta jede. Ukoliko on tokom večere odbija da proba nešto novo to može biti razlog za britgu. "Hajde da se ne lažemo, dečko koji ne voli da eksperimentiše u hrani, verovatno to neće raditi ni u krevetu", kaže Trejsi. Ipak, pravi test kada je u pitanju hrana predstavlja deljenje. Dečko koji vam ponudi da probate njegov obrok je definitvino neko koga treba sačuvati.

Vozi stajliš automobil

Muški izbor automobila govori mnogo o njegovom seksualnom umeću. Ali nemojte ovo shvatiti pogrešno. Muškarac koji vozi skup sportski auto može biti više zainteresovan da izgleda dobro nego da se vi provedete dobro. Seksualni eksperti navode da je ono što kažu za brze automobile i veličinu penisa tačno. Poenta ne leži u tome koja kola on vozi, već kako ih vozi. Muškarac koji na manevrisanje obraća pažnju, sigurno će vam pružiti ludu vožnju i u krevetu. 

Vežba

Muškarac koji je u formi pretenduje da bude dobar ljubavnik – ima samopouzdanja u svoj nastup, plus i kondiciju da izdrži celu noć. Ipak i ovde postoje dva tipa muškaraca. Oni koji se bave klasičnim sportovima su dobri seksualni partneri, ali rizik se javlja kod fitnes frikova ili muškaraca koji provode sate i sate u teretani dižući tegove. Ukoliko je on i suviše zainteresovan da gradi mišiće to je dobar pokazatelj da mu fali samopouzdanje i da na taj način pokušava da prevaziđe svoju nesigurnost u krevetu. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader