Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Nisam sigurna treba li da izgubim nevinost sa njim!

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Volim ga, ali se bojim da ću potrošiti „najvažniju stvar“ koju imam na pogrešnu osobu…

Imam 18 godina i u vezi sam sa dečkom već tri godine. On je predivan, zaista za mene savršen. Iskreno me voli, ima razumevanja i strpljenja… ili je možda bolje reći da je imao. Ipak, ključni deo naše priče je sledeća stvar: još uvek nismo imali seksualne odnose. Ja sam nevina, međutim, on – nije!

Spavao je sa devojkama pre mene, a priznaću, jer želim da budemo potpuno iskrena, i prevario me je. To se dogodilo posle godinu i po dana naše veze. Užasno sam se osećala, bilo mi je neopisivo teško, ali sam mu ipak oprostila, jer ga volim i ne znam šta bih bez njega. Prevara se više nikada nije ponovila, ili bar ja u tako mislim. Verujem da je iskren, jer  mi uvek govori sve što misli, bilo da je dobro ili loše. Bez obzira na to kako bih mogla da reagujem, on uvek kaže sve.

Ja sam uverena u to da me voli, iako moje drugarice tvrde suprotno. U poslednje vreme sam veoma zbunjena, jer je za mene nevinost najvažnija stvar koju devojka ima i mislim da ne treba da je pokloni bilo kome.

On nije bilo ko, već osoba koju volim najviše na svetu, jedini koji može da me nasmeje i rasplače u istom trenutku. On odlično poznaje moje telo, čak mogu da kažem i da bolje od mene zna šta mi prija. Pored njega sam prvi put doživela orgazam, onaj klitoralni. Uvek mu je važno da me zadovolji je uživa u tome isto koliko i ja. Obožavam kada me mazi, dira, postala sam zavisna od njega, ali imam osećaj kao da mi je to dovoljno. Na seks ne bih ni mislila da sada već nisam prešla granicu njegovog strpljenja i čekanja.

Ne želim da ga izgubim, a znam da bi to moglo da se dogodi. Takođe nisam želela ni pod kojim uslovima da izgubim nevinost pre 18. godine. Sada kada sam punoletna, odlučila sam da vreme da to učinim.

Međutim, bojim se. Bojim se da sam u zabludi, da neću ispuniti njegova očekivanja, da bismo mogli ubrzo posle toga da raskinemo. Možda nisam dovoljno zrela, iako sam punoletna. Ne želim da mi se dogodi da izgubim nevinost sa nekim koga kasnije neću  ni poznavati, kako to često biva. Plašim se i bola.

Ima li neko savet? Kako da se opustim, kako da budem sigurna da je to prava odluka?

Biks

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader