Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako prekinuti patnju!?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Počela sam da se zabavljam sa momkom 2009 godine. Iako po mišljenjima svih nije bio za mene. Imao je devojku i stariji je 13 godina od mene .

Ali ipak smo pokrenuli nesto što nije trebalo da završi ljubavlju. Naša veza je postala intima, a vremenom je jačala i izrasla u pravu i jaku ljubav. Ja sam bila ta koja ga je čekala , koja je sa njim pričala, koja je sa njim u njegovom krevetu spavala. A ona je vremenom postala samo osoba za pokazivanje. Znam da će me mnogi osuđivati ali ni jednog trenutka nisam želela da dođe do toga da nekome rasturim vezu.

U našem odnosu je bilo mnogo uspona i padova , jedne godine počelo je sve da se menja i koliko god sam pokušavala da mu ukažem na to da treba da promenimo ponašanje nije hteo da sluša. Koliko god sam ga volela, okrenula sam se i otišla sa drugim . Nazvao me je posle deset dana i rekao da je raskinuo sa njom i da želi da krenemo ozbiljno i da želi da mu postanem javna devojka jer smo se do pre 6 meseci krili, iako su svi znali. Rekla sam da mi treba vremena, objasnila da mi glava i srce ne idu u istom smeru . I da iako sam sama trebam da razmislim. Napravila sam grešku što sam otišla sa drugim, ali je presudila i činjenica da dok meni govori da me voli to isto šalje njoj.

Da vam objasnim  ja njega znam samo kad ga delim sa drugom, za tri i po godine smo se posvađali jednom jer nisam mogla više da ćutim, sve probleme rešavali smo ćutanjem  i porukama. I sve to na kraju stavljali u kutiju koju ne bi otvarali. Razmišljala sam da li treba opet da mu verujem  kao tri godine ranije. Radila sam sve što je hteo, čekala ga, volela, poklanjala pažnju, nisam izlazila jer nisam nalazila zadovoljstvo kad nije pored mene a nisam mogla sa njim da se pojavljujem. Da bi se to srušilo kao kula od karata jer nije smatrao da sam dorasla rešavanju problema druge veze. U tom periodu pauze , jedino čega sam se  bojala je da će prvi put kad zagusti da se okrene i ode njoj a to nisam htela da se desi i sve to vreme pokušavala sam da ga opravdam i ubedim sebe da me zaista voli i da mi to nikada ne bi uradio.

Nakon mog razmišljanja rešila sam da rizikujem kao i prvi put i nazvala ga da se vidimo . Rekao mu je da mu je dosta da me čeka, da je  sa nama gotovo, da neće da me vidi, da neće da ga zovem, da neće da mu pišem, da neće ni objašnjenje da mi da. Priznao mi je da je nazvao bivšu da se nađu i reše svoj odnos, i da će pre sa njom biti iako je nesrećan nego sa mnom razgovarati.

Oboje znamo da nismo srećni nikako drgačije nego kad smo zajedno . Zamislite da on ima sve što se ikada maštali o čoveku i da samo sebe sa njim vidite, da je on zaista TAJ I JEDINI s kojim bi ste imali porodicu , dete , sve . A  znate da neće sa njom biti srećan , a znate da vas voli ali ipak je uradio to čega ste se najviše bojali okrenuo se njoj kad je postalo gusto.

Kako ga navesti da porazgovara sa mnom?

Kako ga navesti da mi da objašnjenje zašto je uradio ono što je obećao da neće ?

Šta je najpametnije uraditi , pustiti ga ili mu pisati i rizikovati kontra efektom da me zamrzi?

Reci te mi svoje mišljenje , jer nisam pametna šta više da radim. Da li takva osoba i dalje posle svega zaslužuje da ga čekam ?

Mina

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader