Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Neobični (online) trendovi dejtinga

Autor Milena Nonković
Autor Milena Nonković

Uz neobične aplikacije koje spajaju ljude istih interesovanja, virtuelni dejting sada dobija novu dimenziju.

Ako želite da nađete dečka koji jede isključivo hranu bez glutena, bavi se određenim poslom, ili želite da saznate kakvi ste u krevetu, probajte ove neobične aplikacije.

Zajednica gluten-free

Sve mi imamo čitav spisak zahteva za budućeg dečka, priznale to ili ne. Neki od njih su, na primer, da bude visok, dobar, pažljiv. Ali, da li vam je palo na pamet da zahtevate da dečko bude intolerantan na određenu vrstu hrane? Zvuči čudno, ali postoji dejting sajt koji okuplja ljudi koju su intolerantni na gluten.

Ovaj sajt (glutenfreesingles.com) okuplja one koji žele da se osećaju lepo u društvu osoba koje žive istim načinom života.

Kakvi ste u krevetu?

Da li ste se ikad zapitali kakvi ste u krevetu? Odgovor na to pitanje vam može pružiti aplikacija spreadsheets. Ova alatka prikuplja informacije o vašim pokretima i zvucima koje proizvodite u toku seksa. Što ste glasniji dobićete i veću ocenu ove aplikacije.

Na kraju ćete dobiti sve informacije o vašim performansama, uključujući i broj decibela koji ste proizveli u toku aktivnosti. Verujemo da će ova aplikacija seks pretvoriti u pravu takmičarsku disciplinu.

Profesija kao uslov

Želite da se zabavljate sa bankarom ili preferirate umetnički tip? Ova aplikacija je odlična za izbirljive devojke, jer okuplja ljude sličnih profesija. Ulogujte se preko Linkedina i aplikacija hitch.me će vas spojiti sa osobama na osnovu vašeg zanimanja, godina i lokacije. Zvuči zanimljivo, ali zamislite situaciju da odete na razgovor za posao, a tamo vas dočeka dečko sa kojim ste se spojili preko hitch.me. Može biti baš neprijatno.

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader