Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako da obavite "Šta smo mi?" razgovor

Autor Milena Nonković
Autor Milena Nonković

Krajnje je vreme da definišete vašu vezu? Primenite korisne Cosmo savete...

U jednom trenutku vas dvoje ste zagrljeni na ulici i ponašate se kao skladni par. U sledećem, on se ponaša kao da možda i niste baš u pravoj, da ne kažemo ozbiljnoj, vezi. Teško je pokrenuti razgovor na ovu temu, ali neophodno je da stvari budu jasne, jer frajeri umeju da budu čudni kada su emocije u pitanju. „Kada vam se učini da je pravi trenutak za definisanje statusa vaše veze, muškarci se često izbezume i počnu da se pitaju da li možda postoji neko ko bi im bolje odgovarao i da li uopšte žele da se odreknu bezbrižne uloge singl momka“, objašnjava ekspert za veze Harlan Koen, autor naslova Getting Naked. Međutim, vi zaslužujete da znate da li gubite vreme. Nudimo vam plan u tri koraka kako da to otkrijete.

Izaberite pravi trenutak

Nažalost, ne postoji magična formula koja će odrediti idealno vreme za ovaj razgovor. Ali načelno, pravi je trenutak kada vam se desi prvi You’re killing me, Smalls momenat (čuvena replika iz filma The Sandlot, koja ukazuje da je druga osoba potpuno nesvesna situacije i ništa ne kapira). Dakle, kada imate osećaj da vas dvoje niste u istom filmu, a neizvesnost odnosa vas opterećuje do te mere da niste u stanju da mislite na bilo šta drugo.

Odaberite pravo mesto

Započnite razgovor u trenutku dok nešto radite zajedno, dok šetate parkom ili spremate večeru udvoje. Fensi večere u restoranu odbacite kao opciju za ovaj razgovor. Formalna atmosfera uvećava pritisak, a ako razgovor ne prođe dobro, oboje ćete poželeti da odete odatle, ali ipak ćete morati da se pozabavite računom. Razgovor u krevetu takođe nije dobra ideja. Ako on kaže da ne želi da bude vaš dečko, osetićete se izuzetno ranjivo pošto ste goli i neposredno pre toga ste razmenjivali intimne dodire.

Izaberite prave reči

Dajte mu šansu da iskreno kaže šta misli, a ne šta biste vi želeli. Objasnite mu da biste voleli da osećate iste stvari i da želite da znate nivo vašeg odnosa. Ako kaže da je spreman za vezu, biće slatko, vaša baka će se zacrveneti kada ga upozna. Ako počne sa izgovorima u stilu „Uh, pa ne znam...“, onda produžite dalje i obucite za sledeci izlazak najkoketniju haljinu koju imate. 

Tagovi

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader