Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Da li mi je veran?

Autor Tamara Sorak
Autor Tamara Sorak

Suprug mi je na privremenom radu u Makedoniji, a ja sam kod kuće sa detetom. Često razmišljam o njemu kad je odsutan. Kako da znam da li on mene voli i da mi je veran?

Dok ovo čitate, prvomajski praznici su odavno prošli, ali mogu poslužiti za eksperiment. Tačnije, odabir hrane koju ste tada pripremali rešiće vašu nedoumicu. Pretpostavljam da je vaš suprug proveo praznike s vama. Ukoliko više volite roštilj od gulaša iz kotlića, a on je ljubitelj žestoko začinjenog gulaša, onda možemo sa sigurnošću utvrditi nivo njegove ljubavi. U njegovom odabiru, sve je jasno kao dan.

Naime, ako je za praznike ipak odabrao roštilj, naspram omiljenog i ljutog gulaša, možete ga bez brige poslati da zaradi još neku platu. Voli vas, kao zmaj! Žrtvovao je svoju omiljenu klopu zarad istinske ljubavi. A vi se opustite. Umesto što lupate glavu i trljate novac po kosi u stilu „valja se“, bilo bi dobro da protrljate i neke druge delove svog tela. Kada sledeći put dođe kući, obavezno mu svakodnevno nudite seks od tri do pet puta na dan, kako bi izdržao nov mesec u inostranstvu. I želim vam srećnu još jednu godišnjicu braka. Budite sigurni da ste već trudni.

Želim vam sve najbolje, a vašoj porodici prijatno popodne!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader