Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Zašto me ignoriše?

Autor Tamara Sorak
Autor Tamara Sorak

Ignoriše me od trenutka kada sam ga pozvala u bioskop. I, kad god se vidimo, bude neprijatno. Delovalo je da je bio zainteresovan za mene, a sada me izbegava. Šta je u pitanju?

Postoji mogućnost da je problem u tome što ste ga pozvali u bioskop, a on je orijentisan ka nekim drugim institucijama, kao što su botanička bašta, klub svetskih putnika, šahovski klub u njegovoj mesnoj zajednici ili društvo uzgajivača malina.

Ako ste sigurni da frajer voli kinematografiju i odlazak u bioskop, onda sam ja gotovo siguran da je u pitanju pogrešan odabir bioskopa. Predložite mu kućni bioskop, pod uslovom da ste sami kod kuće. Ovakav poziv može da bude realizovan čak i da lik nije neki ljubitelj filmova, ali na sve nas deluje ambijent u kom se nalazimo, pa možete zamisliti kako deluje ambijent prazne gajbe.

Prvo, ne mora da plati karte za bioskop, kokice, „koka-kolu“ ili pivo. Drugo, uvek se možete skinuti goli, bez rizika da vam neko iz desetog reda ne dobaci: „Ššššš!“ Treće, film možete pauzirati, premotati, pustiti neki zanimljiviji ili ga jednostavno zaboraviti kao da nikada nije postojao. Možete se samo baciti jedno na drugo, dohvatiti i praviti se blesavi da ste ikada i počinjali da gledate neki film.

Kućni bioskop je ipak keva svih bioskopa.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader