Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 stvari kojima on pokazuje da vas voli

Autor Tamara Sorak
Autor Tamara Sorak

Ukoliko verujete da se rodila ljubav, ali on nema hrabrosti da to prizna, obratite pažnju na sitne znakove...

Nije tajna da je muškarcima potrebno malo više vremena da priznaju da vole osobu s kojom su u vezi. Međutim, to što on još uvek nije izgovorio te kratke i slatke reči ne znači da nije počeo da oseća ljubav. Jednostavno potražite sitne znakove koji ga odaju i koji viču da je odlepio za vama.

Što me tako gledaš?

Muškarci uvek pomno posmatraju ono za čim žude. To, najverovatnije, objašnjava zašto čežnjivo posmatraju ženski dekolte. Zato, ako primetite da, dok sedite u kafiću, prolazi devojka koja izgleda tako dobro da je i vi posmatrate otvorenih usta, on zamišljeno zuri vaše oči - definitvno oseća nešto više prema vama.

Naročito je simpatičan i pouzdan znak kada vas tajno posmatra, kada misli da ga ne primećujete – dok gledate film, razgovarate s prijateljima...

Kontakt očima

Muškarci se, ponekad i previše, kontrolišu u pokazivanju svojih osećanja. Kada primetite da vas bez reči gleda u oči, zamišljeno, uvidećete da zapravo spušta štit i pušta vas u svoj svet.

Jedan od muškaraca sa kojima smo razgovarali, otkrio je da nikada nije uspostavio kontakt očima ni sa kim u meri u kojoj je to učinio sa svojom sadašnjom devojkom. To, priznaje on, pokazuje koliko je opušten i zanet kad provodi vreme s njom.

Hrana

Kada utvrdite da je njegov frižider pun salatica, dijetalnih sokova i jogurta – svega onoga za šta zna da vi konzumirate i nije sastavni deo muške kuhinje, zapitajte se da li je to sve kupio zbog sebe.

Patrik, mladić koji je učestvovato u anketi naših kolega iz američkog Cosma, priznaje da je jednog dana spustio spustio pogled prema korpi u supermarketu i shvatio da je u nju ubacio šargarepe i dijetalni sok za svoju devojku.

- Tada sam uvideo da je volim: kada sam shvatio da je za mene postalo potpuno prirodno da bez ikakvog razmišljanja i planiranja radim na tome da je usrećim – kaže Patrik.

Ostavi to kod mene

Muškarci vole da održavaju privid da su slobodni što je to duže moguće. Onog trenutka kada uđete u njegov stan dok sedi s prijateljima i ugledate svoj lak za nokte na stočiću za kafu, znajte – pečen je!

Razgovori o budućnosti

Muškarci pokušavaju suptilno da nam pomenu da nas žele u svom životu ne samo te večeri već mnogo, mnogo duže. Možda i zauvek. Međutim, to vam verovatno neće tek tako saopštiti na putu do bioskopa. Veća je verovatnoća da će suptilnim pitanjima i komentarima pokušati vam opipa puls i sazna šta vi mislite o tome i da li vi vidite zajedničku budućnost.

Priredila: Tamara Sorak

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader