Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Uradi sama: Seksi igračke koje već imate u kući

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ko kaže da morate ostavite pola plate u seks šopu da biste se dobro zabavili?

Svi volimo da nađemo višestruku namenu predmetima i stvarima koje imamo u kući, a ako se jedna od upotreba tiče seksa, onda sve postaje još zabavnije! Ako poželite da svoje strastvene noći (jutra i dane) nadogradite erotskim pomagalima, možete uključiti svoj omiljeni vibrator ili obići seks šop u potrazi za seksi novotarijama. A možete „napraviti“ i sami svoje igračke!

1. Kaiš

Ako vas pali vezivanje lisicama, a nemate ih pri ruci, setite se svog omiljenog aksesoara. Vežite ga kaišem za krevet i bacite ga na slatke muke. Naravno, osveta će uslediti brzo.

2. Tuš

Ako razmišljate o detalju koji će upotpuniti vaš dom, znajte da je najbolja investicija tuš-masažer. Nabavite ga u obližnjoj prodavnici sanitarija i ne samo da će vaše kupatilo dobiti novi šarm, već ćete vaše seksi sesije pod tušem dobiti nove vidike. Bilo da ste sami ili sa njim, okrećite glavu tuša i isprobavajte različite mlazeve, pritiske i jačinu. Zahvalite se proizvođaču kasnije.

3. Spatula

Ona sa silikonskim vrhom koju ste videli kod Rudolfa Fan Vina i odmah kupili u nameri da umesite tortu, i dalje stoji u fioci neupotrebljena, zar ne? Nađite joj novu primenu, daleko zabavniju od mućenja fila! Kuhinjska spatula, gumena, plastična, bilo kakva, odličan je alat za pljeskanje.

4. Kravata

Vežite oči njemu ili sebi, jer će to pojačati ostala čula i povećati užitak.

5. Četka za rumenilo

Prelazite njome lagano preko njegove kože, to će probuditi sva njegova čula i pripremiti ga za predigru. Nabavite jednu samo za ovu namenu, jer ko zna gde će sve na kraju završiti.

6. Nana

Sveža nana nije fantastična samo u mohitu, nego i u oralnom seksu! Žvaćite nekoliko listića pre nego što mu pružite oralno zadovoljstvo, jer će to poslati žmarce kroz njegovo telo, koje još nije osetio. Ako nam ne verujete, probajte i uverite se sami!

7. Jastuci

Ako ste u misionarskoj pozi, stavite jedan jastuk ispod guze. Ovo će promeniti ugao prodiranja, a to će vam se sigurno dopasti. U pozi od pozadi, stavite dva jastuka ispod stomaka, za drugačiji osećaj od onog na koji ste navikli.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader