Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Dnevnik prevare: Zabranjeno uživanje u Novom Sadu

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

„U kombinaciji sam sa devojkom koju znam još iz srednje škole kad god sam na službenom putu.“

Danilo (34) je odlučio da otkrije za Cosmo svoju priču o preljubi. Imena su naravno izmenjena, ali redosled događanja nije!

„Radim kao komercijalista. Putujem dosta, zbog posla. Pre nekoliko meseci išao sam u Suboticu. Svoj rodni grad. Video sam se sa Katarinom. Sa njom sam dve godine proveo u klupi, u srednjoj školi. Susret nije bio slučajan, iako se godinama nismo videli. U stvari, našla me je na Facebooku.

Nije spominjala da ima dečka, a ni ja nisam između nas stavljao činjenicu da sam u vezi dve godine.

Posle večere završili smo u njenom stanu. Stvari su se jednostavno desile. Iako verovatno nije trebalo da se dese.
Posle povratka u Beograd osećao sam se kao da vodim dvostruki život. Ili bar kao na početku jednog takvog. Voleo sam svoju devojku, ali Katarinu nisam mogao da izbacim iz glave. Pitao sam se zašto sam spavao sa njom i zaključio da je to bilo zbog monotonije u vezi, kada je seksualni život u pitanju. Prosto seks sa devojkom sa kojom ste dve godine u vezi nije kao sa onom koju nikada ranije niste milovali, ljubili, dodirivali.

Posle tog susreta u Subotici, Katarina i ja smo ostali u kontaktu. Razmenimo često neki SMS ili smo u kontaktu na Facebooku kada sam sam kod kuće. Nemam njen broj memorisan u imeniku, ali kada vidim na displeju tri poslednje cifre 311, znam da je ona. Par puta se dešavalo da mi zvoni telefon i kada je devojka pored mene. Ne javim se. Kažem da je verovatno nešto u vezi s poslom, ali da ne želim da mi remeti slobodne trenutke. Mojoj devojci bude milo zbog toga.

Poslednji put kada me je posao odveo u Novi Sad, našao sam se njom. Nekako na pola puta. Nije joj bilo teško. Želela je. Uzeli smo sobu u hotelu. Bilo mi je malo glupo na recepciji. Kao da mi je na čelu pisalo šta radim. Njoj naravno nije palo na pamet da bude pored mene dok sam uzimao ključeve od recepcionera. Pridružila mi se posle, na stepenicama koje su vodile ka našoj sobi.

Posle seksa smo dugo bili budni. Pričali smo o svemu i svačemu. Kao da je ta naša situacija bila nešto što se podrazumevalo. Pričali smo o svojim vezama, raznim dogodovštinama, nekim bitnijim momentima u životu. Posle smo se ponovo kresnuli. I zaspali zagrljeni pored upaljenog TV-a bez zvuka.

Zaokret

Inače sam konzervativan tip. Umem da čuvam tajne. Ona je bila sigurna da nikome neću ispričati šta se dešava između nas dvoje. Nisam od onih koji se hvale posle svake akcije sa nekom devojkom. Kada smo se vratili kući, svako svojoj, nekoliko dana se nismo čuli, niti kontaktirali na bilo koji način. Jedno jutro, napala me je radoznalost i potražio sam je na Facebooku. Uhvatila me je panika! Video sam da je postavila gomilu fotografija iz sobe gde smo bili. Neke pokušaje „umetničkih“ pogleda na dvorište hotela koje je uhvatila kamerom svog telefona. Spazio sam baš onu lipu koju sam i gledao dok sam pušio pored prozora, naizmenično posmatrajući drvo i nju kako spava bez odeće na krevetu.

Panično sam proveravao ko je sve komentarisao fotke i molio boga da mi niko od ljudi koje poznajem ne postavi pitanje ko mi je to.

Kod kuće koristimo samo jedan laptop i uvek se oprezno odlogujem sa Fejsa da slučajno moja devojka ne vidi sa kim se dopisujem. Pomislio sam da je pravo vreme da kupim još jedan laptop. Odlična investicija koja može da sačuva vezu. Spreman sam na mnogo više da sačuvam vezu u koju sam ulagao. Stvarno volim svoju devojku. Znam da nije lepo što sam je prevario, ali to je bilo bez dubljih emocija. I znam da je to smešan izgovor, ali tako je.

Veći deo vremena me je pekla savest. Tako je i danas, taj osećaj nije nestao, ali jeste moj kontakt sa Katarinom. Mada, moram da priznam, više zbog straha da ne budem otkriven, nego zbog toga što sam se zasitio. Jer nisam. Naprotiv.“

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader