Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 pitanja koja testiraju kvalitet potencijalnog dečka

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Testirajte muškarce! Evo pitanja koja će vam pomoći da ih provalite…

Ne, nećemo mu postavljati ona klasično-očekivana pitanja poput „Koja ti je omiljena boja?“, Da li veruješ u ljubav?“... Testirajte potencijalnog dečka na ovaj način i otkrićete mnogo više nego tokom klasičnog čit-četa. Možda će se njemu neka od njih učiniti šaljivim, ali na osnovu odgovora možete doći do najskrivenijih muških stavova. Uostalom, u svakoj šali ima istine. E da, i iznenadićete se odgovorima!

1. Kakav ti je najbolji prijatelj?

Zašto je to važno: Sa kim si, takav si. Dobar prijatelj će uvek podržati njegove snove i biti lepši deo njegovog života. Pravo prijateljstvo podrazumeva nesebično davanje i uzimanje. Dobri prijatelji su tim koji zajedno rešava mnoge životne nedoumice. Ukoliko ima kvalitetne osobe pored sebe, onda je i on kvalitetan.

2. Šta ćeš uraditi ako ti devojka neplanirano zatrudni?

Zašto je to važno: Pitajte muškarce šta misle o deci i većina će reći kako ih obožava. I kako ih želi minimum troje, plus zlatnog retrivera. Kada mu, međutim, ovako predstavite temu o deci, prva njegova reakcija će vam mnogo otkriti. Jer, takva odluka ne podrazumeva samo njegov stav, već i odnos prema osobi sa kojom je u vezi. I koliko je ozbiljan kada je u vezi.

3. Da li bi nešto voleo da promeniš na meni?

Zašto je to važno: Očekujte da će reći: „Apsolutno ništa, ti si savršena“. To nije dobar odgovor! Ovde vidite koliko je iskren prema vama. Verovatno bi nešto promenio, makar i pertle na patikama. Iskrenost je jedno od načela idealne veze. 

4. Šta sve možeš da učiniš za devojku tokom običnog dana?

Zašto je to važno: Romantika je super, kao i Osmi mart, ali ovde se radi o nečemu drugom. Možete otkriti da li će, kada se vrati sa posla, uzeti pivo, i iz fotelje (otetim) daljinskim „preneti“ sebe što dalje od vas, a što bliže nekoj vama dosadnoj utakmici. Dakle, reči poput „Biću zabavan“ ili „Biću uvek uz nju“ su generalne odrednice i ne znače ništa. Treba vam nešto konkretno. Dečko, a da možda malo ti usisavaš?

5. Kada je pravo vreme za seks?

Zašto je to važno: Ovde dolazi u obzir samo jedan odgovor: „Uvek!“

6. Šta si naučio iz svojih bivših veza?

Zašto je to važno: Želite da vidite šta on u stvari ceni u vezi i kod devojke. Otkrićete i da li nešto oseća prema nekoj bivšoj. A i kakve su bile. Ne očajavajte ako hvali i pominje njihove dobre osobine jer to znači da zna šta vredi, kao džentlmen mekog srca.     

7. Kakav ti je odnos sa majkom?

Zašto je to važno: Ako ga pitate da vam priča o ljubimcu, nećete moći da ga zaustavite. Ali, o mami... Eh, odjednom je previše lično. Ali vama i treba lično! Bitno je da sagledate koliki je mamicin uticaj na njega. Što manji, to veći plus za njega.  

8. Da li uživaš u svom poslu?

Zašto je to važno: Odgovor da uživa u poslu znači da je sposoban da svoj život usmeri kako želi. Kao i da zna da pravi dobre poteze. Takvu vrstu predanosti i organizacije po pravilu prenosi i na privatan život. Pa ko želi džangrizavog i nezadovoljnog muškarca pored sebe!

9. Kako se ponašaš prema ljudima koji te nerviraju bez ikakvog razloga?

Zašto je to važno: Ukoliko kaže da ih precrta zauvek, zapitajte se šta vi možete da očekujete u budućnosti. To pokazuje da su mu odluke radikalne. Kvalitetna osoba se neće voditi predrasudama, već će pokušati da se izdigne iznad situacije i nađe pozitivne strane, o čemu god da se radi.   

10. Šta ti je najseksi kod žene?

Zašto je to važno: On će rado odgovoriti na ovo pitanje, ali neće shvatiti koliko je ozbiljno. Tako otkriva koliko je zreo u svojoj seksualnosti. Uz to, saznaćete da li ga pale stidljive i ćutljive devojke. Ili devojke koje ga toliko dovedu do ludila da ga pali prepiranje. I seks posle svađe. Nije spomenuo ništa u vezi sa psihom? Ocena manje! Ženski um je nešto najseksi na svetu!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader