Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Koji je najbolji način da priđete dečku koji vam se sviđa

Autor Ana Dodig
Autor Ana Dodig

Ležernost i spontanost su ključ dobrog flerta, ali i nisu dovoljne da finiširate sve na najbolji mogući način. Samo nastavite da čitate...

Hm, merkate celo veče onog lepotana za barom? Verujte nam da bi bio oduševljen da mu priđete i započnete razgovor sa njim, bar tako većina čitaoca magazina Men’s Health tako misli, prema nedavno sprovedenoj anketi.

Skoro 55 odsto ispitanih muškaraca je izjavilo da im je seksi kada je žena napadna, odnosno uporna u želji da im zaintrigira pažnju.

“Muškarci su kao žene, i oni žele da se osećaju atraktivno i poželjno. I oni se osećaju kao i lepši pol često nesigurno pa im imponuje kada im se neka cura nabacuje. To je za njih najbolji mogući kompliment koji mogu da dobiju.“

Ooook momci. Čuli smo vas i prihvatamo izazov. The game is on.

Ukoliko ipak imate problem da priđete dečku, i to na pravi, onaj dobitni način, pitali smo momke na koji flert najviše reaguje, odnosno kakav prilazak cure najviše priželjkuju.

Kada primetite slatkog dečka koji vam se svidi, prvo što je bitno pre nego što mu priđete je da ostvarite kontakt očima, bar dvaput.

Prvi pogled je upoznavanje, dok drugi već govori: primetila sam te. Vodite računa da drugi pogled isprati i blagi, nevini osmeh ili pogled iza leđa koji govori „da, videla sam te i zanimaš me.”

Sledeći korak je blago mahanje koje mu govori da želite da vam priđe kao da želite da mu kažete nešto. Kada vam se približi, zamolite ga za uslugu. Na primer ako ste kod bara: Da li možeš da mi pridržiš jaknu na sekundu dok odnesem piće svom društvu? Obavezno mu se zahvalite i pitajte ga da li se zabavlja. Ako mu udelite i neki compliment, neće škoditi. Tipa, “tragam za idealnim poklonom za svog brata i ugledah tvoj sat. Fantastičan je, gde sig a kupio?

Kako veče bude odmicalo a flert postajao sve ozbiljniji, kada budete krenuli da se pozdravite sa njim, zaokružite veče s predlogom: Zapiši moj broj pa me pozovi. Verujete, ovo ne može da omane.

Mali savet: ukoliko vam se nakon nekoliko minuta učini da je dečko dosadan, slobodno mu recite direktno: E baš je lepo što smo malo se ispričali, ali primetila sam doborg druga u gužvi, odoh da mu se javim.   

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader