Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Šta momci govore svojim prijateljima?

Autor Milica Gudžulić
Autor Milica Gudžulić

Da li i koliko komentarišu izgled, da li tračare, da li samo pucaju komplimenti ili igraju na kartu frajera iz kraja, najčešće teme muških razgovora predstavlja vam Cosmo!

Ono što vide

Oni su izuzetno vizuelna bića, tako da je velika verovatnoća da ako ste mu privukli pažnju - i njegovi prijatelji će znati koliko ste zgodni. Bićete najlepši, najbolji na svetu, jer sem što jeste, i njemu jeste, morate biti i njegovim prijateljima jer je to neka faza kada se po malo i takmiče sami protiv svih.

Ono što je učinio za vas

Iako neki momci vole da drže svoj privatni život samo za sebe (i svoju devojku) neki će s lakoćom razgovarati sa svojim prijateljima o tome kako su vas pozvali na dejt, poljubili, evenualno ubrali neki cvet negde... Neće baš deliti svaki momenat, ali suštinu definitivno. Zato, naravno, nemojte se čuditi ako vas neko od njegovih prijatelja gleda sa onim ,,Ja znam'' pogledom.

Ono što on želi da uradi

Ako želi da vas poljubi a nikako da skupi hrabrosti - njegovi prijatelji znaju. Ako želi da vas pozove onda kada se inače ne čujete jer ako to uradi ,,to će nešto da znači'' takođe - njegovi prijatelji znaju. I šale se na njegov račun. I spremni su da ako on nastavi da odugovlači uključe i vas u tu igru s njegovim živcima, što će njemu ili pomoći (konačno će vas poljubiti, da ne bi i vi i njegovi prijatelji popadali od čekanja) ili ćete se u jendom momentu svi zajedno nekako igrati Kolariću Paniću sa njegovim živcima! Ne, naravno, niko od njih vam to nikada neće dozvoliti, jer oni su drugarčine! Ali svakako, ako on nešto želi, kao što rekosmo, njegovi prijatelji to znaju.

Ono što ne razume

Zbunjeni su oni koliko i devojke, to je činjenično stanje. Kada je dečko nesiguran oko nečega ili mu nešto nije jasno on rekonstruši tu situaciju sa svojim prijateljima kako bi našao rešenje i olakšao i sebi i vama! Prijatelji su tu da pomognu, da daju savet, što važi za sve i svačije prijatelje. Nikada ne mislite kako ste samo vi i vaše drugarice ljudska bića koji imaju ,,tu neku posebnu povezanost'', verujte.

Ono što ga nervira

Ako je ljut zbog nečega (na vas) njegovi prijatelji to sigurno znaju. On je morao negde da ,,istrese'' tu frustriranost, i naravno da je razgovarao sa svojim prijateljima. Ali svakako, bez brige, ukoliko ne postoji dobar balans lepog u malo manje lepog, ni vi se ne bi nešto posebno zadržavali u toj vezi.

Kako ste se upoznali

Prezabavno je gledati u muškarca koji govori o tome kako se upoznao sa svojom dragom. Ali, kada vi niste tu da svedočite tom fenomenalnom momentu, on će ga svakako rado pričati i sam svojim prijateljima.

Ono što voli na vama

Ako vas voli, onda voli sve na vama, i sve što sa vama i uz vas dolazi. I naravno, svaki put kad se za to stvori prilika - on će o tome pričati.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader