Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Ljubavna pravila koja svaki par mora da zna

Autor Marina Takač
Autor Marina Takač

Nema više prepucavanja po Facebook-u. To je majka svih pravila za parove.

Posvađali ste se? Izbrojite do 10 pre nego što to objavite na društvenim mrežama. To je bilo nekad, a vi ste od tinejdžerskih dana mnogo napredovali. Vremena su se promenila, a s tim su došla i nova pravila za parove.

Budite sebi na prvom mestu

Zaljubljeni ste, srećni ste, kapiramo. Ali ne postoji ni jedan razlog zašto biste se posvećivali isključivo partneru. Oni koji posvećuju vreme poboljšavanju sebe imaju mnogo uspešnije veze od onih čiji se fokus svodi na dečka. Uostalom, bićete mnogo bolje povezani ako budete imali više tema za razgovor.

Seks na brzinu je uvek dobra ideja

Znamo da zvuči neromantično, ali brzinski seks u kuhinji može učiniti čuda za vašu vezu. Vaša strast je još uvek tu. Dozvolite sebi da se prepustite bez razmišljanja, duge uvertire i planiranja. Živimo u brzom svetu u kojem možemo zaboraviti na važne stvari, a seks je jedna od onih stvari na koje nikako ne smemo zaboraviti.

Idite u krevet ljuti

Do sada su nam bake savetovale da sve rešimo pre nego što odlučimo da ljuti odemo na spavanje. Sada se pravilo promenilo i glasi: ako odete u krevet ljuti, vrlo su velike šanse da ćete u REM fazi sna samostalno rešiti ono što vas muči jer tada mozak preuređuje sećanja. U prevodu, probudićete se manje živčani zbog sinoćnje svađe i rešiti je na miran način.

Dalje od Facebook-a

Tokom svađe imamo potrebu da društvene mreže koristimo kao izduvni ventil. Znamo da ne moramo da napominjemo koliko je to glupo, ali isto tako znamo da se u ovakve aktivnosti upušta svaki treći par. Vaše svađe su privatna stvar, samo tako će veza funkcionisati.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader