Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 najboljih seks poza za žene

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Ilustrovani Cosmo vodič u kome se sve vrti oko vas i samo vas!

Ako se muškarac stvarno potrudi da vas zadovolji, jedno je sigurno – trud će mu se isplatiti, jer ćete ga nagraditi u najmanju ruku jednakim užitkom!

Ovaj put se fokusiramo na seks poze koje su osmišljene tako da povećaju vaše uživanje do maksimuma, naravno, ne ostavljajući ni njega zapostavljenim. Povećajte zadovoljstvo uz ovih 10 poza koje će vas dovesti do velikog O uz električne potrese čitavog tela i uma!

1. Poduprta osmica

Ova poza će vam doneti dvostruko orgazmičko zadovoljstvo: Njegov penis treba da se kreće kružno, što će žariti i paliti zidove vaše vagine, dok istovremeno pubična kost trlja klitoris. Ovo je poza u kojoj se orgazam valja sporo, ali dolazi u vidu najvećeg vatrometa koji je svet ikada video. Uz to, poza vam dopušta da se fino zavalite, opustite i prepustite zadovoljstvu.

Izvor: Cosmopolitan

2. Strastven tesnac

Spremite se da preuzmete kontrolu iako vam deluje da ste potpuno zarobljeni! Sa skupljenim nogama i ukrštenim gležnjevima, snažno ćete stisnuti čitavu dužinu njegovog ponosa, stvarajući fantastično trenje, dok on nežno i duboko prodire u vas. Dok se jednom rukom oslanja da vas ne bi baš potpuno zgnječio (iako je ovde baš taj tesnac prednost), neka drugu zavuče ispod vas i poigra se vašim grudima, a usnama može strastveno da vam ljubi vrati i uši. U ovoj pozi nema mnogo pokreta, ali zato je osećaj mega senzualan! Plus, njemu će biti lakše da duže zadrži erekciju.

Izvor: Cosmopolitan

3. Stojeći tigar, čučeći zmaj

U ovoj pozi se neometano možete posvetiti svom orgazmu. Lako možete stimulisati sebi klitoris slobodnom rukom, skupljene noge će suziti vašu vaginu, što će uvećati trenje, a njegov penis ulazi pod savršenim uglom za stimulisanje G tačke. Njegove ruke na vašim kukovima pružiće mu osećaj kontrole i dominacije što će biti pravi podsticaj, kome neće moći da odoli. Ovo je stvarno win-win situacija.

Izvor: Cosmopolitan

4. Nestašni šou na podu

Jedinstveno i ultimativno zadovoljstvo! Ova poza podiže vašu zadnjicu, zbog čega će njegov penis prodirati pod specifičnim uglom, usmeren na dole. Unutrašnji pritisak koji stvara snaga njegovog prodiranja, stimulisaće vaš klitoris sa unutrašnje strane. Plus, ova poza će povećati šanse da pogodite i G tačku.

Izvor: Cosmopolitan

5. Horizontalni tango

Za razliku od poza koje omogućavaju duboko prodiranje, ova će pružiti odličan kontakt očima, mogućnost da se ljubite, mazite i nestanete jedno u drugom. On može da se igra sa vašim grudima – rukama ili jezikom, a vi, sa rukama iznad glave, možete samo da se prepustite njegovim moćima i dodirima.

Izvor: Cosmopolitan

6. Lovac na G-tačku

Spustite se na sve četiri, a on neka klekne iza vas. Isprobavajte različite dubine i brzine prodiranja dok ne pogodite pravo u metu i ne uplovite u jedan potpuno novi orgazmični svet. Kada osetite duboki vaginalni orgazam, žele ćete sve više i više, a ova gotovo životinjska poza će postati vaš najbolji saputnik na ovoj misiji!

Izvor: Cosmopolitan

7. Putovanje u onostrano

Neka on sedne sa prekrštenim nogama, a vi mu se smestite u krilo, sa nogama obmotanim oko njega. Neka lagano prodre u vas, dok se pridržavate rukama, a onda nastavite da senzualno njišete, povećavajući brzinu malo po malo. Ovo je jedna od ključnih poza tantričkog seksa koja vam omogućava kontakt očima i dozvoljava energiji da cirkularno teče kroz vaša tela, uvećavajući zadovoljstvo. Plus, klitoris vam je na dohvat ruke i niko vam ne brani da ga uključite u igru.

Izvor: Cosmopolitan

8. Zaokret ka eksploziji

Ova poza će pružiti neverovatan zaokret u sred vašeg ludovanja po krevetu. Kada budete blizu orgazma, odmorite se od svega što ste do tada radili i smestite se u ovaj položaj. Rotirajte se na bok, licem u lice (ako je moguće, neka on sve vreme bude u vama), a zatim spustite strasti na nižu temperaturu sa nogama isprepletanim i grudima tesno priljubljenim. Polagano povećavajte temperaturu i podižite strast natrag ka neverovatnom orgazmu. Verujte nam, oboje ćete vrištati tako da vas čuju na drugom karaju garda.

Izvor: Cosmopolitan

9. Strastveni čučanj

Najbolje je da on pravi male kružne pokrete, a da vi stiskate svoje PC mišiće dok se podižete i spuštate brzinom koja vam se najviše dopada. Nemojte se svađati oko toga kome će pripasti čast stimulacije klitorisa – možete to da radite i na smenu.

Izvor: Cosmopolitan

10. Na erotskoj ivici

Kako da ovo kažemo, a da nas ne shvatite pogrešno – jednostavno lezite na leđa i dignite noge u vis! Neka vaša guza malo viri izvan ivice stola, a on neka se čvrsto osloni na svoje noge, dok vaše idu preko njegovih ramena. Oduševiće ga nesmetani pogled na celo vaše golo telo i uživaće dok vam miluje grudi i stomak.

Izvor: Cosmopolitan

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader