Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Najbolja seks poza za svaku veličinu i oblik penisa

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Izvucite maksimum uživanja uz pravu pozu…

Penisi dolaze u svim oblicima i veličinama, a ako bi nešto trebalo da naučite to je da uživanje nema veze sa dimenzijama. Tačnije, ne mora da ima, ako znate kako da se prilagodite i, je li, radite sa onim što imate.

Seks ekspert i edukator dr. Čarli Glikman podelio je savete koji će vam pomoći da imate fantastičan seks uvek, čak iako njegova „budža“ nije baš idealnih dimenzija o kojima ste maštali.

Ako je prosečan

Sa njim je sve u redu, ali ponekad ipak želite malo više uzbuđenja? Da biste igru učinili vrelom, isprobavajte različite uglove prodiranja, a pokušajte i varijantne sa potpuno raširenim, ili potpuno skupljenim nogama. Gliksman preporučuje da uključite i vibrator ili da prstima stimulišete klitoris dok je on u vama.

Ako je dugačak

Duže nije uvek bolje, jer ako je u ovoj dimenziji iznad proseka, mogu se dogoditi i neprijatnosti, pa je zato najbolje da vi imate kontrolu nad dubinom i brzinom. Idealna poza je žena odozgo, ili obrnuta kaubojka (kada ste gore, ali licem niste okrenuti ka njemu). Ako niste tip koji voli da bude glavni (mada toplo preporučujemo da to probate bar s vremena na vreme), probajte misionarsku, ali držite noge skupljene, kako ne bi mogao da prodre preduboko.

Ako je kratak

Kučeći stil je najbolja poza jer pruža dublju penetraciju. Probajte da se opružite na krevetu i oslonite na laktove. On neka legne preko vas i blago vam raširi noge kako bi uspeo da uđe.

Ako je debeo

Dva pravila važe za seks sa pozamašnim obimom: držite noge vro raširene i koristite lubrikant. Počnite sa pozom otpozadi, a onda zarotirajte kolena, tako da budete okrenuti licem ka njemu.

Ako je tanak

Držite noge što više skupljene u bilo kojoj pozi. Možete početi sa kučećim stilom i skupljenim nogama, a onda se polagano spuštati ka krevetu, dok se potpuno ne opružite na stomak. Neka njegove noge obgrle vaše sa spoljne strane. To će oboma pružiti fantastičan osećaj, jer ćete biti stisnuti i uski.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader