Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

4 ključne erogene zone na muškarcu, koje nisu među nogama

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Pozabavite se ovim tačkama i podsetite ga kakav je srećnik što ima takvu devojku kao što ste vi!

Ljudsko telo je nepregledno prostranstvo nervnih završetaka i potencijalno eksplozivnih tačaka užitka, pa vas podstičemo da istražujete centimetar po centimetar, naizmenično njegovo, pa vaše, u potrazi za uživanjem.

Naravno, ne moramo posebno da ističemo gde se nalaze glavne erogene zone muškarca, ali zaista dobre ljubavnice znaju da je za fantastičan seks potrebno uključiti i neke druge, manje očigledne tačke. Mi vam ih predstavljamo, a vi sami smislite šta ćete sa njima da radite.

C-tačka

Reč je o luku njegova uva (u obliku slova C pa otuda naziv), a to je superosetljivo područje. Polako prstom (ili jezikom) prelazite preko tog luka i svideće vam se reakcija.

V-tačka

To je područje na sredini spoljne strane vrata. Dodirujući tu erogenu zonu opustićete celu njegovu kičmu, a duž njegovih leđa poslaćete vrlo prijatne talase.

K-tačka

Koža spoljne strane kolena puna je nervnih završetaka. Dok sedite jedno uz drugo, nežno ga dodirujte po toj zoni. Jednako će uživati i ako mu nežno češkate to područje.

G-tačka

Da, da i oni je imaju, ali u ovom slučaju mislimo na gležnjeve. Koji vape za malo ljubavi. Kad mu sljedeći put masirate stopala, kružnim pokretima mu istrljajte svaki gležanj. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader