Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Mali, ali tehničar: Idealne seks poze za tipove sa malim penisom

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Veličina jeste bitna, ali ako mislite da je presudna, prevarile ste se.

S obzirom da je dokazano kako i mali penis može u potpunosti da zadovolji ženu, ono šta u ovakvoj situaciji igra veliku ulogu je tehnika, odnosno pokreti i položaj u seksu. Najbolja poza je ona u kojoj muškarac dominira, odnosno u kojoj se nalazi iznad žene

Kada je reč o veličini muškog polnog organa, prosečna dužina u erekciji iznosi između 15 i 18 centimetara. Sve ispod 15 centimetara smatra se ispod proseka.

Ali to ne znači da muškarac koji spada u ovu grupu ne može da zadovolji svoju partnerku. Naprotiv, ono što je mnogo važnije od centimetara je tehnika i odgovarajuća poza.

Doggy style

Žena kleči na krevetu raširenih nogu, naslonjena na laktove, sa izvijenim leđima. Muškarac kleči iza nje, i namešta njene kukove na visinu koja mu najviše odgovara.

Na ovaj način muškarac diktira tempo i dubinu penetracije. Ova poza može da se izvede i tako da žena stoji pored kreveta, ormarića ili stola naslonjena na dlanove.

Napredni misionarac

Misionarska poza je klasičan položaj u seksu u kojem žena leži , a muškarac je na njoj.

Ali za muškarce koji su ispod prosečne veličine, ova poza će imati mnogo jači efekat ako žena podigne noge i nasloni ih na njegova ramena. Muškarac je na kolenima i diktira tempo i brzinu penetracije.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader