Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

10 načina da budete samouverenije u krevetu

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Testirajte ove "Osećam se seksi" pokrete koliko večeras!

Možete osetiti samopouzdanje tokom poslovne konferencije i pokidati na nekom poslovnom sastanku, ali isto tako da budete stidljive i povučene kada su igrice u krvetu u pitanju.

„Kada je reč o sopstvenoj seksualnosti, svi možemo da se osećamo ranjivo i imamo  strah od odbijanja“ rekla je Džejn Grir, seks ekspert i autorka knjige What About Me? Stop Selfishness From Ruining Your Relationship.

Koliko god da se stidite ili ne, sledeći mali trikovi mogu mnogo toga učiniti za vaše samopouzdanje!

Neobičan „donji veš“

Naravno da izgledate sjajno u seksi brushalteru i gaćicama, ali ukoliko nosite nešto što uopšte niste vi (kao na primer crvenu satensku traku preko intimnih delova) ne možete ni da se osećate seksepilno i samopouzdano, rekao je Ijan Kerner, autor knjige "She Comes First". Ne trebaju vam preskupe biserne tange, samo izaberite malo rizičniju opciju od one uobičajene, ali pre svega vodite računa da se u tome osećate zaista sjajno.

Igrajte nepoznate uloge

Nije da je ovo nešto novo, ali ne govorimo o uniformi fransuke sobarice. Izađite izvan okvira i smislite nešto što odgovara vašim afinitetima kao osobe, a da to nije klasična uniforma koja se kupuje u seks šopu. Samo trebate u osnovi da kanališete vaše seksualne porive, koji će vam pomoći da likom i maskom izađete iz svakodnevne ličnosti.

Učinite dirty talk zanimljivijim

„Koristite svoje prste da obeležite deo njegovog tela i da izgovarate reč poput „poljubac" i „oralni seks“ i time dajte naznake šta želite da radite sa određenim telom njegovog tela“, rekla je Ava Kadel, autorka knjige NeuroLoveology: The Power to Mindful Love & Sex. 

Pustite muziku

Ne govorimo o Džonu Ledžendu i pesmi All of me, već pesmu koja inače podiže vaš libido i kada je same slušate. Poput pesme koja vas natera da ustanete i zaigrate u klubu. Muzika opušta nerve, zaglušuje zvukove koji se proizvode tokom seksa, ali i stvara pozitivnu atmosferu koju možete da iskoristite u svoju korist.

Prigušite svetla

Prema nedavnom istraživanju, i muškarci i žene preferiraju prigušeno svetlo tokom seksa. Očigledno je i zbog čega – daje dovoljno svetla da vidite šta se dešava, ali i daje laganu senku koja čini telo senzualnijim. 

Kap parfema

To je onaj poseban parfem koji koristite za specijalne prilike, koji je jak za svakodnevnu upotrebu i koji uvek zahteva određenu garderobu. Ovoga puta je posebna prilika, koja ne uključuje garderobu. A daće vam i dozu zadovoljstva kad ga osetite same na sebi prvenstveno.

Ulje

Esencijalna ulja čine vašu kožu nežnom, svilenkastom i prokleto seksi. To je savršena alternativa koja ne zahteva previše truda. Izgledaćete kao model za kupaće kostime.

Aksesoari

Postoji nešto iznenađujuće hot u tome da ostavite neki komad nakita na sebi. Ne glomazne narukvice i viseće minđuše. A možete ostaviti i one seksi crvene štikle koje uvek čine da se osećate kao hodajuća seks bomba. Ovo su detalji koji čine da se osećate hrabro i sigurno u svom telu na svakodnevnom nivou, što to ne biste iskoristile i u spavaćoj sobi?

Vezivanje

Eksperti kažu da je preuzimanje inicijative jedna od top stvari za kojima muškarci žude u seksu – tako da dozvolite sebi malo šefovanja. Koristite senzualni glas da saopštite partneru tačno šta ćete da mu uradite ili šta želite on vama da uradi, kaže Englerova. Kada je neko izričito jasan u onom što želi, druga osoba se oseća mnogo poželjnije, kao da su oni jedini koji mogu tu želju da zadovolje.

Skidajte se lagano

Lagani striptiz za njegove oči, a možete ga unapred i malo uvežbati. Fokusirajte se na svaki komad odeće koji skidate sa sebe i njega na senzualan način i održavajte kontakt očima dok dajete naznake koji se sledeći deo tela koji ćete ogoliti. I ne dozvolite da vas dodirne dok ne skinete sve sa sebe. Ovo lagano seksi mučenje će vas učiniti potpuno neodoljivom.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader