Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Kako mentalna predigra budi strasti u vašoj vezi?

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Upotrebite mozak za buđenje dobrog raspoloženja!

Upoznajte Džejsona Silvu (31), voditelja hit emisije Brain Games, na National Geografic kanalu. Naravno, on je opsednut mozgom: ,,To je vaš najseksepilniji organ!“. Otkrije nam je nekoliko moćnih mentalnih trikova koji će zapaliti svaku vezu. Slušamo!

# Ako ste na početku zabavljanja

Silva je veliki ljubitelj filozofa Riča Dojla, koji kaže da bi novi parovi trebalo da zgužvaju svoj ego. A to znači: radite stvari koje spuštaju vaš gard i doprinose da se opustite. To će vas zbližiti.

Zato...

Skočite zajedno iz padobrana ili idite na planinarenje.

Uzbudljive zastrašujuće aktivnosti izazivaju lučenje adrenalina, a to će srušiti vaše odbrambene zidove i uzbuditi i vas i njega.

Ili...

Otkrijte svoj strah od javnog nastupa.

Priznavanje slabosti učiniće da se lakše zbližite, povećavajući intimnost koju oboje osećate jedno prema drugom.

# Ako ste već neko vreme zajedno

Kako biste izbegli hedonističku adaptaciju, kada se vaš mozak navikne na poznato (vašeg partnera) i vaša čula postanu manje podložna uzbuđenju, probajte nove stvari. Sveže aktivnosti podstiču mozak da luči hormone zadovoljstva.

Zato...

Gledajte ga dok izlaže važnu prezentaciju.

Pogled na vašeg momka u najboljem elementu izazvaće dopaminske varnice  u vašem umu i učiniće da se ponovo zaljubite u njega.

Ili...

Organizujte ženski izlazak.

Razdvajanje i razmišljanje o tome kako ćete kasnije ponovo biti zajedno stvarno čini da još više volite dragu osobu. Leptirići, ponovo poletite!

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader