Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 gorućih pitanja o seksu: Veličine, poze i orgazmi

Autor Ana Ranđelović
Autor Ana Ranđelović

Da li veliki penis stvarno pruža veći užitak i koji položaj naročito loži muškarce?

Kako da svom dragom ugodim pomoću vibratora?

Tako što ćete vibrirajući vrh svog pomagala voditi duž njegovog penisa, kliziti njime po unutrašnjoj strani njegovih bedara, i posvetiti se spoju između mošnica i anusa.

Pruža li veći penis intenzivniju senzaciju?

Vizuelno veći primerak muškog polnog organa sigurno pojačava apetit nego onaj nešto manji. Međutim, seksualno iskusne žene znaju da manji, a deblji penis često može da postigne bolje rezultate nego vitkiji, a duži jer će on pobuditi znatno intenzivnije trenje prilikom seksa. Statistički gledano, mere penisa su u proseku od 11.4 do 17.5 cm u erekciji, uz obim od maksimalno 12.6 centimetara.

Koji položaj u seksu naročito uzbuđuje muškarce?

Prema međunarodnoj statistici, 44 odsto svih muškaraca preferira jahaći položaj (ona na njemu), 39 odsto tzv. dogi stajl (od pozadi), 14 odsto još se uvek najradije odlučuje za dobar misionarski položaj, a samo 3 odsto muškaraca voli stojeći. Šta nam to govori? Muškarci vole udobnost, relativno ih je jednostavno zadovoljiti i zahvalni su kada se žena pozicionira ispod, iznad i ispred njih kako bi im omogućila uzbuđujuće prizore!

Prilikom oralnog seksa ne bih želela da idem do kraja. Mogu li da dirigujem njegov orgazam?

Obratite pažnju na njegove reakcije jer se tako nagoveštava njegov orgazam: žile na penisu iskaču, testisi se povlače u preponske kanale, a ud počinje da se trza. Kada to primetite, istog trenutka maknite usne s penisa, pa ga dalje stimulirajte rukom sve do orgazma. U drugoj varijanti, možete da palcem otprilike šest sekundi čvrsto stiskate donju stranu glavića ne biste li time privremeno sprečili izliv njegove strasti!

Da li se vagina širi zbog previše seksa?

Baš naprotiv! Redovnim seksom se trenira muskulatura karlice, pa se slobodno držite svog programa fitnesa! Osim što prolepšava i čini vas vitkom i u formi, seks ojačava vaš imunitet!

Izvor: Ordinacija.hr

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader