Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

5 znakova da još uvek pati za bivšom

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Ako vas muči crv sumnje, ovo su siglani koji potvrđuju da to nije bez razloga...

Napokon ste pronašli partnera sa kojim uživate punim plućima. Sjajno vam je zajedno, obasipa vas pažnjom, ali u vama svako malo proviruje dosadni crv sumnje. I to ne onaj ljubomorni crv, već njegov brat blizanac koji sumnja da Gospodin Savršeni možda nije preboleo svoju bivšu.

Mnoge devojke i žene su na početku veze izuzetno pažljive ne bi li rekle ili učinile nešto što bi moglo da ugrozi inače sjajan odnos. Jedna od Pandorinih kutija koja se ne sme otvarati je ona s nalepnicom - njegova bivša.

Ako se ona pak svako malo nađe vama pred nosom možda imate razloga za uzbunu. Sedam znakova otkriće vam kada niste sumnjičava beštija, već žena u vezi s muškarcem koji nije prebolio svoju bivšu.

Stalno je spominje

U ovom slučaju izreka 'nekad bilo, sad se pripoveda' vam baš i ne ide na ruku. Ovo je vrlo očiti razlog da nekadašnji ljubavni plamen i dalje tinja u pozadini njegove glave, ili bolje rečeno srca. Čak i kada govori negativno o njoj, jasno je da je nije prebolio i da mu je još u svežem sećanju.

PROČITAJTE JOŠ:9 znakova da se očajnički nadate pomirenju sa bivšim

Upoređuje je sa vama

Poređenja uopšteno nisu sastojak veze koji bi je mogao unaprediti ili učiniti je vatrenijom. Komplimenti poput onoga da imate osmeh kao Hajdi Klum je zezanje, ali bilo što drugo ne prolazi. Upoređivanje sa bivšom se možete tolerisati prvih 48 sati veze, a nakon toga ističe test na tolerisanje nepoželjnih u vezi.

Nastavlja da se druži sa njom

Ne želite da budete jedna od onih koja ograničava svog muškarca, te stisnutih zubi izražavate podršku druženju svoje ljubavi sa nekadašnjom devojkom. Da, oni jesu samo prijatelji, ali ova bi prijateljica morala biti na sigurnoj udaljenosti veći deo vremena. U njegovoj blizini bi trebala biti eventualno na kafi posle posla, i to ponekad u vašem prisustvu. Zašto ne, možda biste i vi mogle biti dobre poznanice.

Vodi vas na mesta koja ga podsećaju na nju

Ako vas stalno vodi na isto mjesto, na istu klupicu u parku ili restoran, pitajte ga zašto je upravo to mesto toliko bitno. Ako vam odgovori da je to zbog toga što je tamo odlazio s bivšom, nije vreme za paniku, već za uzbunu. Panika odlazi ako odbija da pronađe neko vaše, sasvim posebno mesto.

PROČITAJTE JOŠ:10 stvari koje možete da naučite od njegovih bivših devojaka

Smeta mu ako ona nađe novog dečka

Ako vam dečko sav nezadovoljan i potišten zbog toga što bivša ima novog tipa, recite i vi njemu jednu dobru vest. I on je u vezi, i to sa vama, i svako nezadovoljstvo zbog nove ljubavi njegove bivše nije njegova niti vaša briga.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader