Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

Zajednički život: Šta vas očekuje kada se muškarac useli?

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Ako maštate o zajedničkom stanu, imajte u vidu da neće sve biti tako idealno!

Sva ta mesta na kojima ćete moći da uživate u seksu... Svi ti trenuci u kojima ćete hodati goli. Divna romantika koja vas očekuje uz doručak u krevetu. Možda je tako prvih nekoliko nedelja, ali život u dvoje ima i svoje loše strane. Ne kažemo da zbog njih treba odustati, samo kažemo da morate da budete spremne na stvari koje će se dogoditi kada se u stan useli vaš dečko. 

Mnogo čarapa

Na podu, na stolu, pod krevetom... ma svugde, samo ne u korpi za veš. Čak i ako ih stavi u korpu za veš, velike su šanse da će staviti plave čarape u deo za bele stvari.

Dlake

I žene ostavljaju mnogo dlaka za sobom (ko je rekao da je lako imati dugu kosu?), ali žene svoje nekako ipak počiste pre nego što napuste kupatilo. Muškarci to rade malo ređe. Zapravo, gotovo nikad.

Prljavi sudovi

Većina žena opere suđe kada je u sudoperi lagana gužva. Većina muškaraca sudoperu shvata kao mesto u kome je izazov natrpati što više prljavih stvari. Možda se nađe i neka čarapa.

Mirisi

Žene vole mirisne sveće, eterična ulja i miris sveže opranog veša... To vole i muškarci, ali vole i da ispuste gasove kad god imaju priliku... Ipak, sada živite zajedno pa ste opušteni, zar ne?

Besplatni majstor

Život sa muškarcem ima i brojne dobre strane, primera radi, vašeg dečka možete koristiti da obavlja sve stvari za koje bi inače zvali majstora... On nije vaš lični majstor, ali tu i tamo može biti. A I uživaće u tome. 

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader