Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Love & Dating

15 znakova za uzbunu koji pokazuju da sa vašom vezom nešto nije u redu

Autor Ana Pantić
Autor Ana Pantić

Muškarci i žene podeli su svoja lična iskustva u anonimnoj anketi.

Na početku veze kad je ushićenje na vrhuncu teško je predvideti partnerove mane. U toj fazi medenog meseca parovi ne vide dobro karakter svoje druge polovine zbog čega često nisu u stanju da uoče znakove za uzbunu. Jednostavno ih ignorišu dok ne bude prekasno. 

# "Nikad nismo išli u njen stan, uvek smo bili kod mene. Na kraju se ispostavilo da je još uvek bila u braku."

# "Rekla mi je: Naš odnos je više od prijateljstva, a manje od veze."

# "Ni jedan poslovni sastanak ne traje do pola sata pre ponoći, trebalo je da znam bolje."

# "Tokom naše prve svađe ona je uzela bocu viskija i počela da pije samo da bi potpirila vatru. To je trebalo da mi bude prvi znak da nešto nije u redu."

# "On je stalno želeo da se mazi, u krevetu, ispred TV-a...  Ako sam ja htela da radim nešto sama, prebacivao mi je da nije u redu što ignorišem nekoga ko me voli. To mi je bilo čudno."

# "Uhvatio sam devojku kako bivšem piše da ga voli. Prešao sam preko toga. Uhvatio sam je i drugi put i ponovno prešao preko toga. Na njenom Fejsbuk profilu nije objavila ništa što bi moglo da je poveže sa mnom, a kad sam ja objavio iznenađenje za Dan Zaljubljenih koje sam joj pripremio, tražila je da to obrišem. Poslednja kap koja je prelila čašu bilo je to kada je bivšeg pozvala na diplomiranje."

# "Trebalo je da znam da nešto nije u redu kada je odbio da u javnosti prizna da smo zajedno."

# "Prvi znak za uzbunu? Pa kad me nazvala i pitala zašto je nisam zvao, iako smo do pre sat vremena zajedno bili u bioskopu i na večeri."

# "Rekao mi je: Ako se ugojiš, ostaviću te. Na kraju sam se udala za njega i shvatila da je manipulativni kreten. Koje iznenađenje."

# "Bivšeg dečka je prevarila sa mnom. Ali to se neće i meni desiti, zar ne? Naravno da se desilo."

# "Stalno je razgovarala ili se dopisivala sa bivšim dečkom. Nije mi to smetalo sve dok me nije ostavila da bi se njemu vratila."

# "Nikada nije rekao da sam njegova devojka, jer navodno ne želi da stavlja etikete na ljude. Pri kraju veze rekla sam mu da mi nedostaje i da sam kupila ulaznice za bisokop, a on mi je rekao da je upoznao nekoga. Da ima devojku."

# "Skoro da nikada nismo imali seks. Uverila sam samu sebe da je to samo faza, ali nije bila. Bio je to kraj."

# "Moja uskoro bivša žena, ima jako prisan odnos sa porodicom, ali njihov način komuniciranja bazira se na vređanju. Mislio sam da ćemo zajedno to prebroditi i da ću se ja s njima bolje povezati. Na kraju su uništili naš odnos i našu ljubav. A ona i dalje misli da je to normalno."

# "Njeni prijatelji su grozni, a ja sam mislio da ona nije takva sve dok me nije prevarila."

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Najčitanije

loader